רכיבי המתכון:
2 כוסות אורז שטוף היטב ומסונן
3 כוסות מים
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום כתוש
4 עגבניות מגורדות על פומפיה דקה
1/2 זר שמיר קצוץ
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף מלח
1 כפית אבקת מרק עוף
5 כפות שמן
אופן ההכנה:
לחמם את השמן בסיר ולטגן עד הזהבה את הבצל, להוסיף את העגבניות השום השמיר והתבלינים, להוסיף את האורז לערבב ולהוסיף את המים. להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כ-20 דקות, לכבות את האש ולהשאיר את הסיר עם מכסה סגור כ-10 דקות לפני ההגשה.
בתאבון