על ידי יסמין חיו » ב' יולי 04, 2011 6:07 pm
הי גלבוע
לפטריות יש יתרונות גם מבחינה תזונתית וגם צמחי מרפא למשל כנגד טפילים בגוף.
הן מכילות ויטמינים (ניאצין, תיאמין ועוד), מינרלים (נחושת, סלניום אשלגן אבץ ועוד).
היתרון הגדול בהן הוא שיש בהן אפס אחוז שומן, מעט פחמימות, כך שניתן לצרוך אותן בדיאטה בצורה חופשית .
שטיפת הפטריות נועדה על מנת להסיר ריסוס ושיירי אדמה, לא הייתי מוותרת על זה...
ולגבי הבישול - כל ירק המבושל מאבד מעט מערכו. כל עוד זה לא בישול ממושך, זה בסדר. ברגע שמכניסים פטריות לתבשיל קדירה למשל שאורך כמה שעות, אז סביר להניח שלא נשאר בהן הרבה ערכים תזונתיים.
שאלת שאלה מעניינת שבמהלך שנות עבודתי כתזונאית מעולם לא נשאלתי!
יסמין חיו - לרדת בקלות
יסמין חיו היא תזונאית קלינית טבעית ומנהלת 'לרדת בקלות' - רשת להרזיה באימון אישי. מחפשים טיפים בנושא
דיאטה ותזונה נכונה? כנסו לאתר EasyDieta.co.il