לומדים לבשל מהטובים ביותר
רגע לפני שאתם ממהרים להזמין מקומות במסעדה על מנת להנות מארוחה טובה
ואיכותית, דעו שיש דרך קצרה בהרבה יותר.
אם פעם היה עליכם להיצמד אל ספרי הבישול על מנת לרקוח ארוחה נפלאה, הרי שכיום ניתן
לעשות זאת בדרך מהירה וחזותית הרבה יותר עם
מתכונים מערוץ האוכל. הערוץ הפך להיות הפייבוריט של לא מעט צופים בלא מעט בתים,
וכעת, גם לכם יש את ההזדמנות להצטרף אל המרקמים, הריחות והטעמים הנפלאים.
הטיפים לרקיחת מנות נפלאות
לא משנה באיזו תכנית בערץ אתם צופים ואיזה שף אתם הכי אוהבים, הרי שישנם כמה כללים
בסיסיים שחשוב לעקוב אחריהם, על מנת להבטיח תוצרים נפלאים במטבח. ראשית, חומרי
הגלם. על מנת לקבל תוצרים מושלמים, עליכם לעבוד עם חומרי גלם משובחים ואיכותיים.
מדובר על המלצה שתקבלו מכל שף, שכן חומרי הגלם הם הבסיס לכל מתכון מנצח.
כמו כן, חשוב לזכור להיצמד אל הכמויות המדויקות ואל השלבים של כל מתכון. לעתים, אתם
חושבים שאתם יודעים טוב יותר או שתוכלו לעשות דרכי קיצור. בפועל, הניסיון שלכם לקצר
את הדרך או לשנות אותה, יכול לעלות לכם במתכון שלא צלח. לכן, תהנו מהשיעור הפרטי
שאתם מקבלים על מסך הטלוויזיה שלכם ולכו אחרי ההוראות הברורות.
אילו שפים מככבים בערוץ האוכל?
ערוץ האוכל מזמין אתם לגעת הכי קרוב שרק אפשר בשפים הגדולים ביותר כיום. השפים
הגדולים בארץ ובעולם מנחים תכניות שונות בערוץ האוכל, וכך אתם מכניסים אל המטבח
הביתי שלכם את מיטב המנות המפורסמות. לוח השידורים בערוץ הינו עשיר ומגוון בין
שפים, סגנונות ומטבחים. כל שנותר לכם הוא להיכנס אל המטבח ולהתחיל לעשות פלאים.
אילו סגנונות מובילים על ידי איזה שפים?
עומר מילר, אחד מהשפים שעשו את הקפיצה המשמעותית ביותר בשנים האחרונת, ועמד מאחורי
המסעדות "שולחן" ו"חדר אוכל", מנחה עם שופטת הריאלטי מיכל אנסקי תכנית בישול עם
מתכונים נפלאים ונגישים. שני כוכבים גדולים על מסך הטלוויזיה שלכם שמלמדים אתכם את
רזי הבישול והמתכונים הנפלאים בתכנית "הכי טרי שיש" – יש טוב מזה?
אביב משה, שמאחוריו המסעדות "קוואטרו" ו"מסה", גם הוא מופיע בערוץ האוכל עם מתכונים
נפלאים שיהפכו אתכם לשפים בעצמכם. אביב משה מנחה מספר תכניות בערוץ, וכל תכנית
מעניקה גם לכם הבוגרים, וגם לילדכם, מתכונים נהדרים וטריים שתוכלו להכין לכל אירוע
ולכל המשפחה.
אם אתם אוהבים יותר לאפות ופחות לבשל, הרי שלא ניתן להתעלם מהתכנית של מיקי שמו –
"אופה מהלב". הקונדטוריות של מיקי שמו מקושטות במיטב המאפים והפינוקים, וכעת גם אתם
יכולים להפוך את המטבח הביתי שלכם לקונדיטוריה קטנה. רוצים ללמוד על בצקים, קרמים,
קצפות וציפויים? בתכנית של מיקי, אתם מקבלים את המידע הנחוץ לכם על מנת לפנק את
האהובים עליכם בחוויה מתוקה עם טעם של עוד.
|
קהילות הפורומים של Cooks
|