צילום: יח"צ *
בורי » בורי צרוב עם ירקות מוקפצים ובורגול בורי צרוב עם ירקות מוקפצים ובורגולבאדיבות: , קטגוריה: בורי מתכון להכנת בורי צרוב עם ירקות מוקפצים ובורגול. באדיבות מרסיה כצמן, שפית מסעדת Bariba. משך ההכנה: 45 דקות • מספר מנות: 4 רשימת מצרכים:2 דגי בורי מפולטים ונקיים מעצמות אופן ההכנה:
הכנת הדג: במחבת מחומם מראש, עם קצת שמן זית, מניחים את הדג (צד העור על המחבת) כ- 2 דקות, על אש גבוהה. בודקים את צבע העור. עד שמזהיב ופריך. ואז הופכים את הדג – 2 דקות נוספות על האש, עד שמוכן. אופן ההגשה: בצלחת רחבה, מורחים שכבת יוגורט דקה כבסיס, מניחים את הבורגול והירקות המוקפצים במרכז הצלחת. לבסוף, מעל, מוסיפים את הדג. מוגש עם יוגורט צאן 4.5% - 3 כפות לכל מנה (סה"כ 12 כפות) קרדיט לצילום: דנה מאירזון רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: אין עדיין תגובות גולשים למתכון בורי צרוב עם ירקות מוקפצים ובורגול:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד בורי:
בורי » בורי צרוב עם ירקות מוקפצים ובורגול |
|