בקלה » דגי בקלה מטוגנים דגי בקלה מטוגניםבאדיבות: , קטגוריה: בקלה דגי בקלה מטוגנים - מתכון מהיר ופשוט, והטעם גן עדן! משך ההכנה: 20 דקות • מספר מנות: 5-7 רשימת מצרכים:5 יח' דגי בקלה בינוניים שלמים מופשרים (ניתן לקנות בסופר במקררי הקפואים) אופן ההכנה:את דגי הבקלה יש להפשיר, לנקות ולחצות לפרוסות עבות(לנתחים). בצלחת עמוקה ורחבה יש לטרוף את הביצים עם המלח, פלפל, רסק עגבניות והשום הכתוש. בצלחת נוספת יש להוסיף את הקמח,מעט מלח ופלפל. במחבת עמוקה יש לחמם באש בינונית שמן לטיגון חצי עמוק. טובלים כל נתח דג בקמח ואח"כ בתערובת הביצה ומכניסים למחבת לטיגון. כל צד כ 3 דק'. מומלץ להגיש עם צ'יפס להשלמת החגיגה. הדגים יוצאים עסיסיים ובשרניים. ניתן לסחוט מעל לימון טרי. בתאבון! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.7 תגובות גולשים למתכון דגי בקלה מטוגנים:Anis יופי של מתכון , מהיר יעיל וטעים ישר כוח 27.07.12, בשעה 09:33 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד בקלה:
בקלה » דגי בקלה מטוגנים |
|