![]() קריפיון » חריימה מרוקאי / טריפוליטאי חריימה מרוקאי / טריפוליטאי![]() באדיבות: , קטגוריה: קריפיון מתכון להכנת חריימה מרוקאי מדג קרפיון. משך ההכנה: שעה • מספר מנות: 10-15 רשימת מצרכים:800 גרם קרפיון חתוך לפרוסות אופן ההכנה:מטגנים את הבצל והשום למשך 5 דקות. מוסיפים מחצית מהפטרוזיליה והכוסברה ומאדים עוד 5 דקות. מוסיפים את יתר החומרים פרט לדג ומבשלים עוד 10 דקות. מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מסדרים את פרוסות הדגים בסיר. מבשלים במשך כ-45 דקות עד שהרוטב מסמיך. השף דוד גול מכין חריימה בסגנון שלו: מתכון וידאו נוסף שאולי יעניין אותךבסרטון וידאו הבא מסביר השף הפרטי דוד גול כיצד להכין חריימה טריפוליטאי, בסגנון שלו כמובן. ![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 3.0 תגובות גולשים למתכון חריימה מרוקאי / טריפוליטאי:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד קריפיון:
קריפיון » חריימה מרוקאי / טריפוליטאי |
![]()
![]()
|