לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 17 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: limi2802 *
4623 צפיות
01 תגובות
ציון: 0
|
שונות » בצק עלים במילוי כבד וחצילים
בצק עלים במילוי כבד וחצילים
באדיבות: limi2802, קטגוריה: שונות
פורסם בתאריך: 18.12.10
מתכון להכנת בצק עלים במילוי כבדי עוף וחצילים.
משך ההכנה: שעה • מספר מנות: 8
רשימת מצרכים:
בצל חציל כבד בצק עלים רסק עגבניות
אופן ההכנה:
- לאחר שטיפה קצרה של הכבד, יש להכניס אותו לתנור בחום בינוני של כ-180 מעלות צלזיוס למשך כ-20 דקות (ללא תיבול וללא שמן).
- יש לטגן בצל אחד. אחרי שהבצל מקבל צבע שקוף, להכניס למחבת את הכבד ולערבב.
- אחרי כמה דקות, יש להוסיף רסק עגבניות קטן ולערבב. לתבל במעט פלפל שחור, מלח, פפריקה חריפה, חוויג' מרק ואבקת מרק עוף.
- לטגן על אש נמוכה במשך כ-20 דקות.
- לפרוס את החצילים ולטגן את הפרוסות בשמן בישול.
- פותחים את הבצל עלים (לפי הצורה שרוצים) - מניחים שכבה של הכבד והבצל ומעליה, שכבה נדיבה של החצילים. סוגרים את הבצק ומורחים ביצה ומעט שומשום מלמעלה.
- מכניסים לתנור בחום בינוני של כ-180 עד 200 מעלות למשך כ-25 דקות (או עד שהמאפה מקבל צבע יפה).
בתיאבון!
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: אין עדיין
תגובות גולשים למתכון בצק עלים במילוי כבד וחצילים:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד שונות:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
שונות » בצק עלים במילוי כבד וחצילים
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|