צילום: monday *
תפוחי אדמה » פרוסות עגבניה בתפוחי אדמה אפויים פרוסות עגבניה בתפוחי אדמה אפוייםבאדיבות: , קטגוריה: תפוחי אדמה מתכון להכנת תפוחי אדמה שרויים במרינדה ומוגשים בהגשה שונה מהרגיל. משך ההכנה: שעה וחצי • מספר מנות: 6-9 רשימת מצרכים:9 תפוחי אדמה בינוניים
למרינדה: אופן ההכנה:מקלפים את תפוחי האדמה וחורצים בהם חריצים כמעט עד הסוף, אך משאירים אותם מחוברים. מערבבים את כל חומרי המרינדה ומערבבים בהם את תפוחי האדמה כך שכולם יכוסו במרינדה.לוקחים תפוח אדמה ומכניסים בכל חריץ חצי פרוסת עגבניהומניחים מעל תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.שולחים לאפיה בחום של 175 מעלות עם כיסוי נייר אלומיניוםלמשך כשעה. מסירים את הנייר וממשיכים לאפות עד השחמה יפה. מגישים כתוספת למנות עיקריות, או כמנה ראשונה בפני עצמה.. בתיאבון ותיהנו! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1504434
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: אין עדיין תגובות גולשים למתכון פרוסות עגבניה בתפוחי אדמה אפויים:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד תפוחי אדמה:
תפוחי אדמה » פרוסות עגבניה בתפוחי אדמה אפויים |
|