| דף הבית » כבד 
 | 
| רוצה לדעת עוד על בשר? | כל מה שרצית לדעת על אסאדו – קרא את המדריך המלא לחגיגת האסאדו הדרום אמריקאית: שיטת צלייה ייחודית וחגיגית. | 
|   מתכון לכבד אווז צלוי, המוגש על קרפצו אננס ברולה ורוטב נענע מתקתק. באדיבות השף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים. באדיבות: שף אורי זיסו | תאריך פרסום: 19.10.12 | 
| .jpg)   מתכון פשוט נטעים להכנת פטה כבד עוף, המתאים לארוחות חגיגיות או לסתם יום חול אם אתם רוצים להתפנק. באדיבות: לינדה | תאריך פרסום: 02.11.11 | 
    
       
    
  
    
      
        1
      
    
  
  »
 
 

 
										













 
		



 Facebook
 Facebook Twitter
 Twitter Linkedin
 Linkedin Google+
 Google+ Pinterest
 Pinterest RSS
 RSS