אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
קובית כבד אווז על קרפאצו אננס ברולהצילום: בועז לביא *
נקרא 3773 פעמים 3773 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
4.0 ציון: 4.0

» קובית כבד אווז על קרפאצו אננס ברולה

קובית כבד אווז על קרפאצו אננס ברולה

4.0 כוכבים

באדיבות: שף אורי זיסו, קטגוריה: כבד
פורסם בתאריך: 19.10.12

מתכון לכבד אווז צלוי, המוגש על קרפצו אננס ברולה ורוטב נענע מתקתק. באדיבות השף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים.

משך ההכנה: 35 דקות מספר מנות: 4 מנות

רשימת מצרכים:


200 גרם כבד אווז טרי ומפוטם
1 יחידה של אננס בשל
8 יחידות ערמונים מבושלים וקלופים
1/2 כוס מים
1/4 כוס סוכר
עלים מצרור נענע שטופים
סוכר לברולה
10 יחידות עגבניות שרי תמר קטנות
זרעי כוסברה
150 גרם סוכר
חמאה

אופן ההכנה:

  1. מניחים בסיר את העגבניות זרעי כוסברה והסוכר על אש קטנה ומכינים מין ריבת עגבניות שרי.
  2. מכינים סירופ סוכר של סוכר ומים מצמצמים קצת למרקם יותר סמיך מכבים את האש ומוסיפים את עלי הנענע עד שהעלים מקבלים צבע ירקרק יפה וזוהר בשלב הזה מסננים וסוחטים ומצננים כך שנקבל סירופ סוכר ירקרק עדין.
  3. מנקים את האננס וחוגים לפרוסות דקות ומניחים על צלחת הגשה מפזרים מעט סוכר מעל ושורפים עם ברנר או למי שאין ברנר אפשר בגריל עליון בתבנית אפיה כמובן בחום גבוה עד להשחמה.
  4. חותכים את הכבד למדליונים של 50 גרם לערך, מתבלים במלח ופלפל  מטגנים אותם על מחבת טפלון פסים עד להשחמה (חשוב לא לטגן יתר על המידה) צריך לצאת במידת עשיה מידיום ויש כאלה שאוהבים פחות.
  5. מקפיצים פרוסות של ערמונים במעט חמאה עם מלח ופלפל.
  6. מניחים שתי פרוסות ערמונים על הקרפאצ'יו ועליו חתיכת כבד ומעל עגבנית שרי מפזרים בתחתית הצלחת מין הסירופ ומגישים.

בתיאבון...



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 4.0

תגובות גולשים למתכון קובית כבד אווז על קרפאצו אננס ברולה:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד כבד:

קובית כבד אווז על קרפאצו אננס ברולה קובית כבד אווז על קרפאצו אננס ברולה

מתכון לכבד אווז צלוי, המוגש על קרפצו אננס ברולה ורוטב נענע מתקתק. באדיבות השף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים.
באדיבות: שף אורי זיסו | תאריך פרסום: 19.10.12
פטה כבד עוף פטה כבד עוף
לינדה

מתכון פשוט נטעים להכנת פטה כבד עוף, המתאים לארוחות חגיגיות או לסתם יום חול אם אתם רוצים להתפנק.
באדיבות: לינדה | תאריך פרסום: 02.11.11
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» קובית כבד אווז על קרפאצו אננס ברולה

הצטרפו אלינו בפייסבוק
 


קהילות הפורומים של Cooks



Vivato Greece חופשה ביוון

ברפמן קמינים ויחידות בישול

Chair2u כסאות בר וריהוט לבית

ברז מים תת כיורית

מגזין דיגיטלי

קסרול סדנאות בישול

x-press מוצרי בישול ואפייה, תנורים ועוד




סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד