![]() בישול צמחוני » פאי רועים צמחי פאי רועים צמחי![]() באדיבות: , קטגוריה: בישול צמחוני פאי רועים צמחי עם הרבה ירקות, וסייטאן. מתובל יפה וקל להכנה היות ועכשיו כבר אפשר להשיג סייטאן מוכן בחנויות הטבע. סייטאן הוא פרוטאין העשוי מגלוטן חיטה, אין לו יחסי ציבור טובים כמו לטופו אך הוא מרכיב מקובל מאוד במטבח הצמחוני והווגאני. משך ההכנה: 35 דקות ועוד 25 דקות בתנור • מספר מנות: 5 רשימת מצרכים:3 כפות שמן זית אופן ההכנה:מחממים תנור ל200 מעלות. בסיר מתאים מבשלים את תפוחי האדמה, השום והתבלינים, עד לריכוך. במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים בצל ומלח ומטגנים 7 עד 8 דקות, עד שהבצלים רכים ועסיסיים. מוסיפים את הגזר, שורש הפטרוזיליה, הפטריות, האפונה, התימין הרוזמרין והמרווה ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, התבלינים, הסיטאן, המים, החומץ ורוטב הסויה. מגביהים אש ומביאים לרתיחה. מקטינים אש מכסים ומבשלים 25 דקות, או עד שהירקות רכים. מורידים מכסה ומבשלים עוד כמה דקות להקטין את כמות הנוזלים עד שהתערובת מסמיכה מעט. מתבלים במלח ובפילפל שחור ומעבירים את התערובת לתבנית זכוכית ומשטחים. מסננים את תפוחי האדמה, מוציאים את ענף הרוזמרין. מוסיפים מעט שמן זית ועושים פירה. משטחים את הפירה בשכבה אחידה מעל תערובת הירקות. מברישים בשמן זית ומפזרים פפריקה. אופים בתנור המחומם 25 דקות, עד שהפירה זהוב ומושחם היטב. מגישים חם.
![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.0 תגובות גולשים למתכון פאי רועים צמחי:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד בישול צמחוני:
בישול צמחוני » פאי רועים צמחי |
![]()
![]()
|