 לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 14 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: לינדה *
8001 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.5
|
מלפפונים חמוצים ביתיים
באדיבות: לינדה, קטגוריה: מלפפונים כבושים
פורסם בתאריך: 25.04.11
המתכון שלי להכנת מלפפונים כבושים במלח: איך להכין מלפפונים חמוצים ביתיים מופלאים!
משך ההכנה: 3 ימים • מספר מנות: 2 צנצנות
רשימת מצרכים:
2 ק"ג מלפפוני "בלאדי" קטנים (עדיף) 2 צנצנות זכוכית בגודל בינוני חופן עלי שמיר 10 שיני שום טריות 4 פלפלים חריפים
אופן ההכנה:
- לשטוף היטב את כל המלפפונים החמוצים ולחלק אותם בין שתי הצנצנות.
- לערבב בין המלפפונים של כל צנצנת חופן עלי שמיר, 5 שיני שום ו-2 פלפלים חריפים.
- לשפוך מים רותחים עד שכל צנצנת תתמלא.
- להוסיף לצנצנת 4-5 כפות מלח, לסגור את המכסה ולהניח למשך כ-3 ימים להחמצה בשמש.
- מפעם לפעם, ניתן לנער את הצנצנות.
בתיאבון!
 רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.5
תגובות גולשים למתכון מלפפונים חמוצים ביתיים:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד מלפפונים כבושים:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks





|
|