מאפים מתוקים » פאי תפוחי עץ של אימא פאי תפוחי עץ של אימאבאדיבות: , קטגוריה: מאפים מתוקים קילו וחצי של תפוחי עץ גרנד סמית (יצא הרבה, אבל זה כיף וטעים ותמיד מנשנשים...) משך ההכנה: כשעה • מספר מנות: רשימת מצרכים:
אופן ההכנה:אופן הכנת הבצק: במעבד מזון (או ביד) לפורר את החמאה עם הקמח. שיש פירורים להוסיף לאט לאט את המים הקרים. כשהבצק מתחיל להתאחד, להפסיק להוסיף מים (אם יש צורך ניתן להוסיף מים עד שמתחיל להתאחד. הכמות תלויה בסוג הקמח, טמפ' הקמח והחמאה... כך שאי אפשר לדעת במדויק) 2/3 מהבצק לשטח על התבנית ועל דפנות התבנית (ניתן לשטח ביד או עם מערוך)
אופן הכנת המילוי לקלף ולפרוס תפוחי עץ דק דק במעבד מזון או מנדוליה. להוסיף את שאר החומרים. למלא את התבנית בתפוחי עץ. לפזר חתיכות חמאה על התפוחים. לרדד את החלק הנותר של הבצק ולכסות את תפוחי העץ. את קצוות הבצק לדחוף בית התפוחים לדפנות. לעשות כמה חורים עם סכין כדי לתת לאדים לצאת לאפות בחום של 180 מעלות כ-שעה. עד שהבצק שחום ויש מעין קרמל שנוצר ממיץ התפוחים והחמאה.
*אפשר להוסיף לתפוחים צימוקים, אגוזים וכו'. אני אוהבת נטורל *אפשר לטבען ע"י החלפת החמאה במזולה או מרגרינה אחרת...
בתיאבון גילת יובלמאפים ונפלאות רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: אין עדיין תגובות גולשים למתכון פאי תפוחי עץ של אימא:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד מאפים מתוקים:
מאפים מתוקים » פאי תפוחי עץ של אימא |
|