צילום: בועז לביא *
בשר ממולא » מתכון צוואר טלה ממולא אורז מתכון צוואר טלה ממולא אורזבאדיבות: , קטגוריה: בשר ממולא מתכון להכנת צוואר טלה ממולא אורז, מהמטבח הערבי האותנטי, באדיבות מסעדת סהרה. משך ההכנה: שעתיים • מספר מנות: 4 סועדים רשימת מצרכים:2 קילו צוואר טלה אופן ההכנה:אופן הכנת המילוי לצוואר טלה: מבשלים את האורז חצי בישול. מטגנים את הצנוברים במחבת ומוסיפים לאורז יחד עם המלח, פלפל, אגוז מוסקט, והקינמון. את הכבש הטחון מטגנים במחבת 3 דקות (לא טיגון מלא) ומערבבים יחד עם תערובת האורז. אופן הכנת צוואר טלה: חוצים את הצוואר באמצע ולתוכו מכניסים את מילוי האורז שהכנו. עוטפים את הצוואר בנייר כסף סגור הרמטית ומכניסים לתנור כשעה ב-240 מעלות, אחרי שעה מנמיכים את האש ל-50 מעלות לכשעתיים. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון מתכון צוואר טלה ממולא אורז:חובב בשר מושבע וואו! זה נראה מדהים ללא ספק! 17.05.10, בשעה 19:13 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד בשר ממולא:
בשר ממולא » מתכון צוואר טלה ממולא אורז |
|