מרק עדשים » מרק עדשים כתומות ואורז מרק עדשים כתומות ואורזבאדיבות: , קטגוריה: מרק עדשים מתכון להכנת מרק עדשים כתומות ואורז בטעם של ילדות מבית סבתא רחל. משך ההכנה: כשעה וחצי לא כולל השריית העדשים • מספר מנות: 5 רשימת מצרכים:200 גר'עדשים כתומות מושרות במים במשך הלילה אופן ההכנה:על מנת לקצר את זמן הבישול מומלץ להשרות לילה קודם את העדשים במים על מנת לרככן. לצקת את השמן לסיר גדול ורחב,להוסיף את הבצלים ולטגן מעט. להוסיף מים רותחים עד למחצית הסיר,להגיע לרתיחה ואז להוסיף את האורז, העדשים(לאחר סינונן ושטיפתן) ויתר המרכיבים. לבשל על אש בינונית-נמוכה במשך כשעה עד שעה ורבע נוספים. יש לערבב מדי פעם על מנת למנוע שריפת המרק כי למצרכים הכבדים יש נטייה לשקוע... את צרור הכוסברה יש להוציא בסיום הבישול. בתום הבישול המרק יהיה סמיך ומהביל מלווה ריח משכר של ילדות... מוקדש לסבתא רחל האהובה, בתאבון!!! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון מרק עדשים כתומות ואורז:גילי מרק מעלף עם ריח משכר. 07.04.11, בשעה 17:46 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד מרק עדשים:
מרק עדשים » מרק עדשים כתומות ואורז |
|