גלידת מנגו עשירה
באדיבות: בנפייבר, קטגוריה: גלידות
פורסם בתאריך: 03.08.12
המתכון של דנית סלומון להכנת גלידת שמנת אמיתית בחמש דקות עבודה, ללא צורך במכונת גלידה. מספיק להוסיף 3-2 כפות סיבים תזונתיים בנפייבר כדי לקבל גלידה במרקם קרמי עשיר.
משך ההכנה: חצי שעה זמן עבודה • מספר מנות: 6-4 מנות
אופן ההכנה:
- מרפדים את התחתית ואת הדפנות של תבנית מאורכת 10x20 ס"מ שעומקה 6 ס"מ ביריעה של ניילון דביק. קולפים את המנגו וחותכים פרוסה עבה מאוד מאחד הצדדים הרחבים. פורסים את הפרוסה לרוחבה ומסדרים את הפרוסות בשורה על תחתית התבנית המרופדת. קוצצים את שארית המנגו לקוביות קטנטנות של 5 מ"מ.
- מודדים את החלב המשומר ואת תרכיז המנגו לקערת הקצפה בינונית. מוסיפים את סיבי הבנפייבר ומערבבים היטב בכף.
- מוסיפים את השמנת לקערה ומערבלים במיקסר במהירות איטית במשך 30 שניות, עד שכל החומרים מתאחדים והסיבים נמסים.
- ממשיכים להקציף במהירות גבוהה במשך 4-3 דקות לקציפה תפוחה וסמיכה מאוד ששומרת על צורתה.
- מוסיפים כוס קוביות מנגו לקערה ומקפלים אותן לתוך הקציפה בכף.
- מעבירים את התערובת לתבנית העיצוב ומחליקים את פניה. מכסים ומקפיאים במשך 10 שעות לפחות.
- להגשה, מסירים את הכיסוי, הופכים את התבנית על מגש ומחלצים את הגלידה מהכלי. מסירים את הניילון ופורסים למנות. מעבירים לצלחות הגשה ומגישים מיד.
הערה: אפשר להקפיא את הגלידה בקופסה (שמכילה 1.25 ליטר לפחות) - מוותרים על הריפוד ועל עיטור הפרוסות ופשוט מוציאים את הגלידה מהמכל בכף.
אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך
|
|
קיץ מתוק – גלידת שמנת ביתית ללא מכונה
אפשר להכין גלידה ביתית גם ללא מכונת גלידה, במהירות ובקלי קלות, וכל מה שצריך הוא ארבעה מרכיבים פשוטים. כל אחד יכול!
|
|
|
|
גלידת וניל
מתכון לגלידת וניל ביתית: טעימה ומתוקה - וגם לא קשה להכנה!
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
|
|
|
|
גלידת תות
רוצים להכין גלידה בבית? אין בעיה! הנה מתכון לגלידת תות ביתית, מתוקה וטעימה.
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
|
|
|
|
גלידת מנגו עשירה
המתכון של דנית סלומון להכנת גלידת שמנת אמיתית בחמש דקות עבודה, ללא צורך במכונת גלידה. מספיק להוסיף 3-2 כפות סיבים תזונתיים בנפייבר כדי לקבל גלידה במרקם קרמי עשיר.
באדיבות: בנפייבר | תאריך פרסום: 03.08.12
|
|
|
|
גלידת תותים מרעננת
מתכון להכנת גלידת תותים מרעננת וטעימה להפליא.
באדיבות: לינדה | תאריך פרסום: 04.05.10
|
|
|
|
גלידת בננה טבעית
מה עושים עם בננות שהשחירו? גלידה! הסוד הוא: ככל שבננות בשלות יותר הן מתוקות יותר.
|
|