לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 12 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: ריצ קצפת *
2718 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.0
|
פרפה אגוזי לוז
באדיבות: ריצ קצפת, קטגוריה: פרפה
פורסם בתאריך: 09.10.12
מתכון קל וטעים להכנת קינוח פרפה אגוזי לוז עם ניחוח וניל.
משך ההכנה: 30 דקות • מספר מנות: 12 מנות
רשימת מצרכים:
2 מיכלים (424 מ"ל) קצפת ריצ' 50 גרם חמאה מלוחה 3 ביצים מופרדות 1/2 כוס (125 גרם) סוכר חום 1/2 כוס (125 מ"ל) מים 1 כוס (150 גרם) אגוזי לוז קלויים קצוצים 1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
- בסיר קטן ממיסים את רוב הסוכר עם החמאה והמים על אש בינונית, תוך ערבוב. מבשלים מבלי לערבב עד שמתקבל סירופ.
- מקציפים היטב את החלמונים עם הסוכר הנותר ומזלפים מעל, תוך הקצפה, את הסירופ החם, עד שהתערובת צוננת ויציבה. סבלנות.
- מקציפים את החלבונים לקצף יציב אך לא יבש ומוסיפים בעדינות לתערובת החלמונים.
- מקציפים בנפרד קצפת ריצ' ומקפלים עם תערובת הביצים. מקפלים פנימה את האגוזים ותמצית הווניל. מחלקים לגביעים או לטבעות מתכת ושומרים במקפיא עד ההגשה.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.0
תגובות גולשים למתכון פרפה אגוזי לוז:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד פרפה:
|
|
פרפה אגוזי לוז
מתכון קל וטעים להכנת קינוח פרפה אגוזי לוז עם ניחוח וניל.
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
|
|
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|