עוגת מרנג שקדים ושוקולד לבן כשרה לפסח
באדיבות: שמו הקונדיטוריה, קטגוריה: מתכונים לפסח
פורסם בתאריך: 08.04.11
מתכון להכנת עוגת מרנג שקדים ושוקולד לבן כשרה לפסח, באדיבות מיקי שמו, מבעלי רשת שמו הקונדיטוריה.
משך ההכנה: שעתיים • מספר מנות: 5-10 מנות
אופן ההכנה:
אופן הכנת מרנג שקדים:
- מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.
- מקפלים בעזר מרית את האבקת סוכר והשקדים הגרוסים.
- מזלפים 3 עיגולים בקוטר העוגה (24 ס"מ).
- אופים ב-110 מעלות כשעתיים.
אופן הכנת קרם שוקולד לבן:
- מבשלים לגאנש 1 מיכל שמנת מתוקה + 200 גרם שוקולד לבן + 1 כוס אספרסו קצר, מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
- מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה ביחד עם הגנאש שהתקרר לקרם יציב וממלאים בין השכבות.
- דקורציה: אבקת קקאו או גלזורת ריבת חלב.
בתיאבון!
אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך
|
|
בלינצ'ס לפסח
מתכון להכנת בלינצ'ס לפסח מקמח תפוחי אדמה וחלב או מים. מתאים למילוי מתוק או מלוח.
|
|
|
|
חרוסת מקורית וטעימה במיוחד
חרוסת אפגניסתנית טעימה ומתוקה ובריאה, מקורית על בסיס תמרים ואגוזים. המתכון עבר מדור לדור ועכשיו מופץ לרבים. בתאבון!
באדיבות: נועם | תאריך פרסום: 27.03.13
|
|
|
|
מקפא טחינה אקזוטי
לכבוד חג הפסח מגישה חברת אחוה מתכון למקפא טחינה אקזוטי, בשיתוף מאיר בולקה: צלם אוכל ומתכונאי (מאירקוקבוק).
באדיבות: אחוה | תאריך פרסום: 18.03.13
|
|
|
|
סלט ירקות שורש אפויים עם טחינה וחצילים כבושים
לכבוד חג הפסח מגישה חברת אחוה סלט ירקות שורש אפויים עם טחינה וחצילים כבושים, בשיתוף מאיר בולקה: צלם אוכל ומתכונאי (מאירקוקבוק).
באדיבות: אחוה | תאריך פרסום: 18.03.13
|
|
|
|
בצק פריך לפסח ללא אפייה
מתכון להכנת בצק פריך לפסח ללא אפייה, מפירורי ביסקוויטים וחמאה.
|
|
|
|
חרוסת תמרים ואגוזים
מתכון להכנת חרוסת תמרים ואגוזים, במיוחד לכבוד פסח (אבל לא רק, למי שאוהב!).
באדיבות: לינדה | תאריך פרסום: 16.04.12
|
|
|
|
קניידלך לפסח: מתכון לקניידלך נימוחים וטעימים
מחפשים מתכון להכנת קניידלך לפסח? מתכון לקניידלך נימוחים וטעימים, במיוחד לחג פסח (או ראש השנה).
|
|
|
|
חרוסת
מתכון מסורתי להכנת חרוסת לפסח: הנה מתכון לחרוסת שמתאים גם לעדה התימנית וגם לאשכנזית.
|
|
|
|
עוגת אגוזים לפסח
מתכון להכנת עוגת אגוזים לפסח, אוורירית וטעימה להפליא!
|
|
|
|
מתכון פרחי קוקטייל
מתכון כשר לפסח של פרחי קוקטייל, שכבות מוס אוכמניות ושמפניה בליווי ג'לי שמפניה, באדיבות הקונדיטורית והבעלים של רשת מתוקה מירי ארזי.
|
|