כריך חומוס, פול וביצה
באדיבות: עינת תעשיות מזון, קטגוריה: סנדוויצים
פורסם בתאריך: 07.09.12
מתכון פשוט וטעים לכריך חומוס ביתי, עם פול וביצה, באדיבות חברת עינת תעשיות מזון.
משך ההכנה: 10 דקות • מספר מנות: מנה אחת
אופן ההכנה:
- למרוח טחינה על הלחמנייה משני צדדיה בנדיבות.
- לערבב את הפול המסונן עם החומוס ביחס 1:1. לאוהבי חריף אפשר להוסיף אריסה/סחוג (לפי מידת החריפות הרצויה).
- למרוח את תערובת החומוס + פול על הלחמנייה, כ- 3/4 כפות (תלוי בסוג הלחמניה).
- לפזר את פרוסות הביצה על כל שטח הלחמנייה.
- להניח את פרוסות המלפפון הכבוש על פרוסות הביצה.
- ולבסוף – לפזר את עלי הפטרוזיליה.
המלצה: אם אפשרי אז חימום של דקה (לא יותר!!) בטוסטר אובן ישדרג לכם את הכריך לגבהים מדהימים.
אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך
|
|
כריך חומוס, פול וביצה
מתכון פשוט וטעים לכריך חומוס ביתי, עם פול וביצה, באדיבות חברת עינת תעשיות מזון.
|
|
|
|
כריך ריקוטה בריאות
מתכון להכנת כריך ריקוטה בריאות, באדיבות ארומה ישראל.
|
|
|
|
סנדוויץ' טוניסאי בריא
מתכון להכנת שכבות של סנדוויץ' עסיסי, בריא וטעים, בסגנון טוניסאי: לחמניה מחיטה מלאה, ביצה קשה, זיתים וטונה.
|
|
|
|
טורטיות במילוי טונה וירקות
מתכון פשוט וקליל להכנה של טורטיות ממולאות בכל טוב: עגבניות טריות, עלי בייבי, מיונז, טונה ועוד.
|
|
|
|
צ'ילי טוסט
פיתה (במצב רגיל לא חמה ולא קרה) ומעליה גבינה צהובה ועל הגבינה לשים צ'ילי (חריף) ולהכניס למיקרו 40-60 שניות.
באדיבות: רון | תאריך פרסום: 02.05.11
|
|