עוף צלוי » עוף צלוי ברוטב סילאן בתוספת פירות יבשים ובטטות עוף צלוי ברוטב סילאן בתוספת פירות יבשים ובטטותבאדיבות: , קטגוריה: עוף צלוי מתכון להכנת עוף צלוי בתנור ברוטב סילאן, בתוספת פירות יבשים ובטטות. משך ההכנה: שעה • מספר מנות: 5 רשימת מצרכים:5 כרעי עוף טרי אופן ההכנה:בקערה עמוקה מערבבים את הסילאן, מלח, סוכר ושמן ליצירת מעין משחה אחידה. מושחים את חלקי העוף והבטטות ומשהים בצד למשך כחצי שעה לספיגת הטעמים. בהמשך מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור למשך 40 דק' בטמפ' של 180-200 מעלות. לאחר מכן, מוסיפים לתבנית את הפירות היבשים וממשיכים לצלות עוד כרבע שעה. עם ההגשה יש לפזר שומשום קלוי. מומלץ להגיש בתוספת אורז. בתאבון!! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.3 תגובות גולשים למתכון עוף צלוי ברוטב סילאן בתוספת פירות יבשים ובטטות:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד עוף צלוי:
עוף צלוי » עוף צלוי ברוטב סילאן בתוספת פירות יבשים ובטטות |
|