![]() אוכל רומני » פאפאנש - סופגניות רומניות פאפאנש - סופגניות רומניות![]() באדיבות: , קטגוריה: אוכל רומני מתכון להכנת פאפאנש, סופגניות רומניות. באדיבות מרשת מסעדות פרסקו וחמארה, אוכל רוסי, אוכל רומני ואוכל מזרח אירופי אוטנתי בטעם אווירה ומחירים של פעם. רחוב משה בקר 11 אזור התעשייה הישן ראשון לציון 03-9665449 משך ההכנה: 35 דקות • מספר מנות: 6 רשימת מצרכים:½ ליטר שמנת מתוקה ו-1 כף רוויון
לסופגניות: אופן ההכנה:מכינים את השמנת הביתית, מערבבים ומעבירים לכלי סגור יומיים במקרר ויום בטמפרטורת החדר ואז חזרה למקרר.
הכנת סופגניות:
הכנת הרוטב: מרתיחים את כל המרכיבים בסיר ומבשלים על אש קטנה עד להיווצרות תערובת סמיכה.
להגשה: סופגניה במרכז הצלחת מעליה שמנת ומעל רוטב הדובדבנים. ![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון פאפאנש - סופגניות רומניות:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל רומני:
אוכל רומני » פאפאנש - סופגניות רומניות |
![]()
![]()
|