צילום: דניאל לילה *
אוכל תאילנדי » פתאי טופו (פאד תאי טופו) פתאי טופו (פאד תאי טופו)באדיבות: , קטגוריה: אוכל תאילנדי מתכון להכנת פתאי טופו (פאד-תאי טופו), באדיבות השף קיאטי סאק ממסעדת סאטורי התיאלנדית. משך ההכנה: • מספר מנות: מנה אחת רשימת מצרכים:אטריות אורז רחבות שטוחות-מלבניות אופן ההכנה:
על ווק לוהטת מטגנים שן שום כתוש אחת עם מעט שמן סויה עד להזהבה, שוברים ביצה אחת ומערבבים, מוסיפים את הטופו הטרי, לאחר שחתכנו אותו לקוביות קטנות, מוסיפים כרוב וגזר לאחר שפרסנו את שניהם לרצועות דקות, מקפיצים יחדיו על הווק, מוסיפים את האטריות פתאי המושרות, כף סויה בהירה,כף רוטב צדפות, כף סויה שחורה, שתי כפות סוכר, מיץ מחצי לימון ומקפיצים, לקראת סוף הבישול כאשר האטריות כבר רכות, מוסיפים חופן בצל ירוק וחופן נבטים. אופן הגשה: מומלץ להגיש עם בוטנים קצוצים למעלה, ורבע לימון בצד.
כיצד להכין פאד-תאי מסורתי מטופו (באנגלית): מתכון וידאו נוסף שאולי יעניין אותךסרטון וידאו קצר המסביר בצורה פשוטה ונוחה כיצד להכין פאד-תאי טופו (בשפה האנגלית). רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון פתאי טופו (פאד תאי טופו):הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל תאילנדי:
אוכל תאילנדי » פתאי טופו (פאד תאי טופו) |
|