![]() אוכל תאילנדי » קאיהו (נתחי חזה עוף בקארי ירוק) קאיהו (נתחי חזה עוף בקארי ירוק)![]() באדיבות: , קטגוריה: אוכל תאילנדי מתכון להכנת קאיהו - נתחי חזה עוף בקארי ירוק. באדיבות השף קיאטי סאק ממסעדת סאטורי התיאלנדית. משך ההכנה: 15 דקות • מספר מנות: 4 מנות רשימת מצרכים:2 פחיות קטנות של חלב קוקוס אופן ההכנה:
אופן הגשה: בקערה עמוקה בליווי אורז מאודה.
![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.0 תגובות גולשים למתכון קאיהו (נתחי חזה עוף בקארי ירוק):הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל תאילנדי:
אוכל תאילנדי » קאיהו (נתחי חזה עוף בקארי ירוק) |
![]()
![]()
|