ממרח או רוטב פסטו
באדיבות: lemon3.co.il, קטגוריה: רטבים ומטבלים
פורסם בתאריך: 10.03.11
רוטב או ממרח פסטו. מתכון פשוט וקל להכנה לשידרוג כל חביתה,פשטידה, פסטה או לחם וכדומה.
משך ההכנה: 15 • מספר מנות: חצי קילוגרם
אופן ההכנה:
פשוט מאוד להכנה, רק צריך להקפיד על הכללים.
- להפריד את העלים מהגבעול, להכניס לבלנדר את כל המרכיבים מלבד שמן הזית (חשוב!).
- להפעיל על מהירות נמוכה ולהתחיל לזלף* את שמן הזית לאט לאט עד לקבלת מרקם ממרחי או רטבי.
- אם תרצו את הפסטו חלבי, תוכלו להוסיף לו את גבינת הפרמזן.
(*זילוף שמן הזית נועד בכדיי שהרוטב לא יתפרק או ישבר)
טיפ קטן: במידה ותרצו להקפיא חלק מהפסטו מלאו תבניות לקוביות קרח מסיליקון, עטפו בניילון נצמד והקפיאו. כך בכל פעם שתצטרכו תהיה לכם את הכמות הרצויה בלי לשבור את הראש.
אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך
|
|
קוביות שמן בזיליקום
שמן בזיליקום, קל להכנה ומצוין לתוספות לסלטים, פסטות, מרקים קרים וחמים וכל מה שאוהבים בעצם.
|
|
|
|
מישרה לבשר בטעם טריאקי
מישרה לבשר בטעם וניחוח טריאקי, את הטריאקי אנו מכירים מהמטבח האסייתי, ושמחים שעלה ארצה.
|
|
|
|
רוטב לבשר מבצלצלי יין אדום
רוטב לסטייקים מבצלצלי יין אדום, לא תוכלו לטעות עם המתכון הזה, פשוט וקל הכנה ונראה כמו במסעדות יוקרה.
|
|
|
|
מישרה פלפל שחור לבשר
מישרה פלפל שחור ניו יורק סטייל, לאוהבי הפיקנטי שבנינו. ממולץ במיוחד לנתחי אנטריקוט מיושן.
|
|
|
|
משרה לבשר יין אדום ומרווה אורגנית
מישרה לבשר יין אדום ומרווה: מרינדה שתשדרג ותשפר כל נתח בשר באחריות!
|
|
|
|
מישרה יין לבן לבשר
מתכון להכנת מישרה יין לבן ותפוז. מרינדת היין הלבן והתפוז מתאימה לכל סוגי הבשר ובמיוחד לעוף.
|
|
|
|
מישרה שום לבשר
לאוהבי השום שבנינו, מישרה לבשר בניחוח וטעם שומי במיוחד, מיועד לבשרים כבדים כגון, סטייקים צלעות וכדומה.
|
|
|
|
מרינדת (מישרה) שומשום יפנית
מתכון קצת שונה מהמוכר, למרינדת בשר, במיוחד לאוהבי הטעמים המיוחדים.
|
|
|
|
מישרה לעוף בטעם וניחוח לימוני
מתכון פשוט וקל להכנת עוף בטעם לימון. ישדרג וישפר את העוף הרגיל והמוכר.
|
|
|
|
רוטב וינגרט הדרים
מתכון להכנת רוטב לסלט וינגרט הדרים ירוקים.
|
|