רטבים ומטבלים » רוטב לבשר מבצלצלי יין אדום רוטב לבשר מבצלצלי יין אדוםבאדיבות: , קטגוריה: רטבים ומטבלים רוטב לסטייקים מבצלצלי יין אדום, לא תוכלו לטעות עם המתכון הזה, פשוט וקל הכנה ונראה כמו במסעדות יוקרה. משך ההכנה: 20 דקות • מספר מנות: 3-4 מנות רשימת מצרכים:2 כפות שמן לטיגון אופן ההכנה:לטגן את הבצלים קלות, עד שמתרככים, להוסיף את הסוכר ולטגן כמה דקות עד לקירמול, להוסיף את היין והשום, להנמיך ללהבה נמוכה, ולבשל ללא מכסה 15-20 דקות, כמעט עד לצימצום מלא של היין. בעזרת כף, לשים על הסטייק, ולהתענג. * אפשר להכין גם עם בצלי שאלוט, או בצלי אדום קטנטנים (כן,יש כאלו). בתיאבון! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 3.0 תגובות גולשים למתכון רוטב לבשר מבצלצלי יין אדום:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד רטבים ומטבלים:
רטבים ומטבלים » רוטב לבשר מבצלצלי יין אדום |
|