לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 11 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: מנהל האתר *
8091 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.5
|
ברבוניה בבצק בלילת בירה
באדיבות: מנהל האתר, קטגוריה: ברבוניה
פורסם בתאריך: 26.01.13
מתכון להכנת נתחי דג ברבוניה בבצק בלילת בירה: בלילה אנגלית טיפוסית, המתאימה גם כציפוי לדגי ים אחרים.
משך ההכנה: 30 דקות • מספר מנות: 5-7 מנות
רשימת מצרכים:
500 גרם פילה ברבוניה נקיים מעצמות 1 ליטר שמן קנולה לטיגון
לבלילת הבירה:
250 גרם קמח
1 כף סוכר
1/2 כפית מלח
2 ביצים
300 ליטר בירה בהירה
מעט עלי טימין (קורנית)
אופן ההכנה:
- לערבב בקערה גדולה את כל החומרים היבשים של הבלילה, להוסיף את הביצים והבירה. לערבב עד לקבלת תערובת הומוגנית, לכסות ולהניח במקרר למשך כשעה וחצי.
- להרתיח שמן בסיר עמוק, לטבול כל דג בבלילה - לתת לו לטפטף מעט (כדי לא לטגן אותו עם גושים מהבלילה) ולהכניס לשמן העמוק למשך כ-5 עד 10 דקות.
טיפ: לא לבשל יותר מידי דגים ביחד, כדי לא להוריד את חום השמן. בנוסף, אפשר לשים חתיכה של קליפת לימון בשמן הטיגון, כדי לספוג חלק מהריחות.
מומלץ להגיש בליווי מטבל יוגורט רענן, עם שום ועשבי תיבול.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.5
תגובות גולשים למתכון ברבוניה בבצק בלילת בירה:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד ברבוניה:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|