![]() קציצות דגים » קציצות דגים מטוגנות קציצות דגים מטוגנות![]() באדיבות: , קטגוריה: קציצות דגים מתכון להכנת קציצות דגים מטוגנות, המכילות תפוח אדמה, פטרוזיליה וקישואים. משך ההכנה: 45 דקות • מספר מנות: 25-35 קציצות רשימת מצרכים:ק"ג וחצי פילה דג הליבוט אופן ההכנה:
מומלץ להגיש בליווי יוגורט טרי וסלט ירוק. בתיאבון! ![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.7 תגובות גולשים למתכון קציצות דגים מטוגנות:![]() רונית חגיגי הריח הגיע עד אלי. 22.03.11, בשעה 00:05 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד קציצות דגים:
קציצות דגים » קציצות דגים מטוגנות |
![]()
![]()
|