לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 10 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: © Viktorija / Fotolia *
5338 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.0
|
כרוב כבוש (טורשי)
באדיבות: שף מירי גרינברג, קטגוריה: ירקות כבושים
פורסם בתאריך: 07.09.12
מתכון ביתי להכנת כרוב כבוש (טורשי: ירקות מוחמצים בסגנון עיראקי או פרסי).
משך ההכנה: 15 דקות • מספר מנות: 5-7 מנות
רשימת מצרכים:
1 ראש כרוב כמה שיני שום לפי הטעם 1 פלפל חריף 10-15 גרגרי חומוס יבש מים, מלח (על כל כוס מים כפית מחוכה של מלח) ¼ כוס חומץ
אופן ההכנה:
- מודדים את כמות המים שנכנסת לצנצנת בכוסות ושמים בקערה.
- מוסיפים למים מלח ומערבבים עד שהמלח נמס.
- שוטפים את הכרוב וחותכים לחצי.
- כל חצי כרוב חותכים לפלחים לא דקים.
- מסדרים את החומרים בצנצנת בסדר הבא: כמה שיני שום, כמה חתיכות פלפל חריף, כמה גרגרי חומוס ומחצית כמות הכרוב. לחזור שוב על אותו הסדר ולצקת בסוף את המים עד קצה הצנצנת.
- להניח מעל את הקצה של הלחם ולסגור.
- להעמיד את הצנצנת יום אחד בשמש ואחר כך שבועיים במקום מוצל אפשר על השיש במטבח.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.0
תגובות גולשים למתכון כרוב כבוש (טורשי):
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד ירקות כבושים:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|