צילום: מנהל האתר *
לימונים כבושים » לימון כבוש: מתכון להכנת לימונים כבושים בקליפתם לימון כבוש: מתכון להכנת לימונים כבושים בקליפתםבאדיבות: , קטגוריה: לימונים כבושים מחפשים מתכון פשוט וטעים להכנת לימון כבוש? הנה מתכון נפלא של לימונים כבושים בקליפתם, כתוספת נפלאה לכל מנה. משך ההכנה: 10 ימים • מספר מנות: צנצנת זכוכית של ריבה רשימת מצרכים:2 לימונים גדולים וצהובים אופן ההכנה:הסוד הגדול בהכנת לימונים כבושים טמון בבחירת הלימונים ובעיקור צנצנת הזכוכית כמו שצריך . הלימונים צריכים להיות צהובים ועסיסיים (בשום פנים ואופן לא ירוקים), עם קליפה בעובי בינוני ומעלה (אך לא יותר מידי עבה).
בתיאבון! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.6 תגובות גולשים למתכון לימון כבוש: מתכון להכנת לימונים כבושים בקליפתם:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד לימונים כבושים:
לימונים כבושים » לימון כבוש: מתכון להכנת לימונים כבושים בקליפתם |
|