![]() לימונים כבושים » לימון כבוש: מתכון להכנת לימונים כבושים בקליפתם לימון כבוש: מתכון להכנת לימונים כבושים בקליפתם![]() באדיבות: , קטגוריה: לימונים כבושים מחפשים מתכון פשוט וטעים להכנת לימון כבוש? הנה מתכון נפלא של לימונים כבושים בקליפתם, כתוספת נפלאה לכל מנה. משך ההכנה: 10 ימים • מספר מנות: צנצנת זכוכית של ריבה רשימת מצרכים:2 לימונים גדולים וצהובים אופן ההכנה:הסוד הגדול בהכנת לימונים כבושים טמון בבחירת הלימונים ובעיקור צנצנת הזכוכית כמו שצריך . הלימונים צריכים להיות צהובים ועסיסיים (בשום פנים ואופן לא ירוקים), עם קליפה בעובי בינוני ומעלה (אך לא יותר מידי עבה).
בתיאבון! ![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.6 תגובות גולשים למתכון לימון כבוש: מתכון להכנת לימונים כבושים בקליפתם:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד לימונים כבושים:
לימונים כבושים » לימון כבוש: מתכון להכנת לימונים כבושים בקליפתם |
![]()
![]()
|