לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 15 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
5620 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
לפת כבושה עם סלק
באדיבות: שף מירי גרינברג, קטגוריה: כבושים
פורסם בתאריך: 05.09.13
תוהים איך להחמיץ לפת? קבלו מתכון להכנת לפת כבושה עם סלק (מחאללה עיראקית).
משך ההכנה: 20 דקות • מספר מנות: 5-10 מנות
רשימת מצרכים:
1 קילו לפת טרי 1 סלק טרי ראש או שניים שום מקולף נקי וחתוך גס 4 כפות שטוחות מלח 1/2 4 כוסות מים מהברז 2 כוסות חומץ 1 פלפל ירוק חריף
אופן ההכנה:
- שוטפים ומנקים את הלפת, חותכים לגודל וצורה שרוצים.
- את הסלק חותכים לפלחים.
- שמים בצנצנת שום, פלפל, חלק מהסלק, לפת, יתרת הסלק.
- מערבבים את המים, מלח, חומץ ויוצקים לצנצנת עד הקצה סוגרים ומניחים בצל למשך 10 ימים.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון לפת כבושה עם סלק:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד כבושים:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|