 לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 20 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: מכללת השף *
5254 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.5
|
מתכון לפוקאצ'ה
באדיבות: מכללת השף, קטגוריה: פוקצ'ה
פורסם בתאריך: 12.11.11
מתכון להכנת לחם פוקאצ'ה, באדיבות מיכה תבור מומחה לבצקים ומרצה בכיר במכללת השף.
משך ההכנה: שעה ורבע • מספר מנות: 4-6 מנות
רשימת מצרכים:
1 ק"ג 600 מ"ל מים 35 מ"ל שמן זית 27 גרם מלח 35 גרם דבש 40 גרם שמרים טריים
אופן ההכנה:
- מכניסים את כל החומרים לקערת המיקסר למעט המלח והשמן ולשים במהירות איטית למשך 2 דקות.
- מוסיפים את המלח והשמן ולשים עוד 5 דקות נוספות.
- מכסים את הבצק בניילון ומניחים לתפיחה ל-35 דקות.
- מסדרים את הבצק על תבנית אפייה ומניחים לתפיחה נוספת כ-25 דקות.
- כעת ניתן לפזר על הפוקאצ'ה ירקות קלויים או רק שמן זית ומלח גס.
- אופים בחום של 200 מעלות למשך כ-15 דקות עד שהבצק משחים.
בתיאבון!
 רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.5
תגובות גולשים למתכון מתכון לפוקאצ'ה:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד פוקצ'ה:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks





|
|