 לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 21 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: יח"צ *
3139 צפיות
01 תגובות
ציון: 0
|
מתכון עוגת שוקולד ופירות יבשים ביין
באדיבות: עמיר לוליאן שף בייקרי ליליות, קטגוריה: מתכונים לטו בשבט
פורסם בתאריך: 20.01.11
מתכון להכנת עוגת שוקולד ופירות יבשים ביין, באדיבות עמיר לוליאן ממסעדת ליליות בייקרי.
משך ההכנה: 40 דקות • מספר מנות: 5-8
רשימת מצרכים:
כמות לתבנית עגולה, קוטר 24 ס"מ, או שתי תבניות אינגליש קייק בינוניות. 100 גרם חמאה כוס וחצי סוכר 3 ביצים גדולות 100 גרם שוקולד מריר 2.5 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה רבע כוס חלב 1 כוס יין אדום 1 כוס מים 1 מקל קינמון כוס פירות יבשים (לפי מה שאוהבים)
אופן ההכנה:
- להקציף את החמאה, סוכר וביצים. להמיס את השוקולד ולהוסיף לתערובת ולערבב.
- להוסיף קמח, אבקת אפיה וחלב, לערבב ולשפוך לתבנית.
- להרתיח במשך חמש דקות את היין, מים ומקל קינמון. להוריד מהאש ולהוסיף את הפירות היבשים, להשרות חצי שעה, לסנן ולהניח על העוגה.
- לאפות בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.
בתיאבון!
 רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: אין עדיין
תגובות גולשים למתכון מתכון עוגת שוקולד ופירות יבשים ביין:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד מתכונים לטו בשבט:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks




|
|