 לקבלת מתכונים במייל: 		
 
חם מהמגזין 
 
שיתופי פעולהמאגר שמות  
				 
				
					
					
						
  
					 
						- 26 גולשים כעת באתר
 
						- 692 מפרסמי מתכונים
 
						- 936 מתכונים טעימים
 
						- 0 קטגוריות מתכונים
 
 
 
 
 
		 | 
		
			 
				
			  
			
				
	
		
	 צילום: יח"צ  *
			
	
		
			
				  3132 צפיות 
				  01 תגובות 
				   ציון: 0  
			
		 | 
	 
	 
 
	
מתכון עוגת שוקולד ופירות יבשים ביין 
באדיבות: עמיר לוליאן שף בייקרי ליליות, קטגוריה:  מתכונים לטו בשבט 
פורסם בתאריך: 20.01.11 
מתכון להכנת עוגת שוקולד ופירות יבשים ביין, באדיבות עמיר לוליאן ממסעדת ליליות בייקרי. 
משך ההכנה: 40 דקות  • מספר מנות: 5-8  
 
		רשימת מצרכים:
		כמות לתבנית עגולה, קוטר 24 ס"מ, או שתי תבניות אינגליש קייק בינוניות.  100 גרם חמאה כוס וחצי סוכר 3 ביצים גדולות 100 גרם שוקולד מריר 2.5 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה רבע כוס חלב 1 כוס יין אדום 1 כוס מים 1 מקל קינמון כוס פירות יבשים (לפי מה שאוהבים) 
 
 
 
	אופן ההכנה:
	
	
- להקציף את החמאה, סוכר וביצים. להמיס את השוקולד ולהוסיף לתערובת ולערבב. 
 
- להוסיף קמח, אבקת אפיה וחלב, לערבב ולשפוך לתבנית. 
 
- להרתיח במשך חמש דקות את היין, מים ומקל קינמון. להוריד מהאש ולהוסיף את הפירות היבשים, להשרות חצי שעה, לסנן ולהניח על העוגה. 
 
- לאפות בחום של 180 מעלות כ-40 דקות. 
 
 
בתיאבון! 
  
	
 
 
 רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? 		
 
	
		 | 
		 
		 |  | 
		
		 הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks  
		פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים. 
		 |  | 
		
		
		 | 
	 
 
 
ציון הגולשים:  אין עדיין
  
תגובות גולשים למתכון מתכון עוגת שוקולד ופירות יבשים ביין: 
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך  להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
 
 
וזה לא הכל... הנה עוד מתכונים לטו בשבט:
  דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
  | 
 
 
 
 
קהילות הפורומים של Cooks 
 
 
 
 
  
  
  
  
 
 
 
 
 
		
 | 
 
 
			 
 |