לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 13 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: יח"צ *
11591 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.7
|
רשימת מצרכים:
400 ג' חמאה 1 כוס סוכר 2 יחידות ביצים גדולות ריבת חלב כוס וחצי קמח 2 כוסות קורנפלור 1 חבילה אבקת אפייה 100 גרם קוקוס קלוי
אופן ההכנה:
- מערבבים את החמאה והסוכר במיקסר עם גיטרה.
- מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב היטב עם המיקסר.
- מערבבים הכל ביחד עם קמח, קורנפלור ואבקת האפייה עד שנהיה בצק אחיד.
- את התערובת שמים בקערה גדולה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
- מוציאים מקירור ומרדדים לעובי של 5 מ"מ.
- קורצים עיגולים בעזרת מיקד או כוס - בעלת קוטר 3 ס"מ.
- מסדרים על מגש ואופים בחום של 160 מעלות כ 10-12 דקות.
- מצננים את הבצק האפוי בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
- זולגים (זולפים או ממלאים) ריבת חלב על חצי מהעיגולים וסוגרים לצורת סנדוויץ עם המחצית השנייה של העיגולים.
- מגלגלים בקוקוס קלוי ומגישים.
בתיאבון!
סודות מתוקים: מתכון לעוגיות אלפחורס: מתכון וידאו נוסף שאולי יעניין אותך
המתכון של הקונדיטורית קרין גורן לאלפחורס.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.7
תגובות גולשים למתכון עוגיות אלפחורס:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד אלפחורס:
|
|
עוגיות אלפחורס
מתכון להכנת עוגיות אלפחורס, באדיבות השף קונדיטור עמיר לוליאן, מליליות BAKERY.
|
|
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|