צילום: יומיומי *
עוף ממולא » עוף ממולא צלוי בליווי תפו"א עוף ממולא צלוי בליווי תפו"אבאדיבות: , קטגוריה: עוף ממולא הוא שחום, נראה מגרה, הבפנוכו טעים, ואפשר לעשות אותו בקלות, עוף ממולא אפוי צלוי בליווי תפו"א. משך ההכנה: 30 דקות + שעתיים וחצי תנור • מספר מנות: 6 רשימת מצרכים:1 כוס אורז פרסי או בסמטי מבושל חצי בישול אופן ההכנה:מערבבים את כל המרכיבים יחד (חוץ מהתפו"א) וממלאים את העוף דוחסים לחלל הבטן, מתחת לעור של הפולקע, ומתחת לעור של חזה העוף. מעסים את העוף היטב בשמן זית מלח גס ופפריקה אדומה ,מכניסים לתוך שקית קוקי , מתבלים את תפו"א בשמן זית מלח ופפריקה ומפזרים מסביב לעוף. אופים כשעה ורבע בחום של 170 מעלות במרכז התנור. לאחר מכן קורעים (בזהירות מהאדים החמים) את שקית הקוקי ומשאירים את העוף לעוד 40 דקות בתנור ללא כיסוי בחום של 170 מעלות. מגישים על צלחת יפה מפזרים סביב גרגירי רימון בעונה וכוסברה. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: אין עדיין תגובות גולשים למתכון עוף ממולא צלוי בליווי תפו"א:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד עוף ממולא:
עוף ממולא » עוף ממולא צלוי בליווי תפו"א |
|