צילום: י *
שונות » עוף מאודה עם תפוחי אדמה וגזר עוף מאודה עם תפוחי אדמה וגזרבאדיבות: , קטגוריה: שונות חלקי עוף שונים מאודים על גבי פרוסות בצל עם תפוחי אדמה וגזר מעל. משך ההכנה: 20 דקות - ההכנה נטו • מספר מנות: 6 רשימת מצרכים:כ-6 חלקי עוף (אפשר להשתמש בכנפיים, ירכיים ושוקיים - החלוקה כרצונכם) אופן ההכנה:מפשיטים את חלקי העוף, שוטפים ומטבלים בשמן, תבלין עוף ומלח (לפי הטעם, אני שמה די הרבה) - משרים בקערה כ-15-20 דקות. מקלפים את תפוחי האדמה והגזרים (והקולורבי), חותכים לקוביות די קטנות ומערבבים בקערה אחרת עם מלח ואבקת מרק עוף (כנ"ל) - משרים כ-15-20 דקות. לאחר מכן, מקלפים את הבצלים, וחותכים לפרוסות עבות. מחממים מעט שמן במחבת עמוק וגדול ומרפדים אותו בפרוסות הבצל. מניחים מעליו את חלקי העוף בצורה מסודרת, ומעליהם שופכים את קוביות התפו"א והגזר (בדר"כ העוף והירקות מוציאים מעט נוזלים, אולם אם נראה שחסרים נוזלים, מוסיפים מעט מים שיגיעו רק עד גובה הבצל). מכסים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עם המכסה סגור. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 3.0 תגובות גולשים למתכון עוף מאודה עם תפוחי אדמה וגזר:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד שונות:
שונות » עוף מאודה עם תפוחי אדמה וגזר |
|