צילום: מנהל האתר *
צדפות » צדפות אויסטרס (Oysters) צדפות אויסטרס (Oysters)באדיבות: , קטגוריה: צדפות כיצד לאכול צדפות מסוג אויסטרס (Oysters) וכיצד להגיש אותן? התשובות בעמוד הבא. משך ההכנה: 2 דקות • מספר מנות: 2 רשימת מצרכים:10 צדפות מסוג אויסטרס - טריות ככל שניתן אופן ההכנה:אויסטר (Oyster) היא רכיכה חיה במעטפת של שריון עבה בצבע סלעי. אויסטרים אוכלים לרוב בעודן חיות וטריות והן נחשבות לויאגרה הטבעית של העולם הישן. הטעמים של צדפת אויסטר מזכירים ריח חזק של ים ומליחות. ניתן ומומלץ לאכול את האויסטרים חיות, כפי שהן, בליווי:
את הצדפות מומלץ להגיש על גבי מצע של קרח, על מנת לשמר את הטמפרטורה והטריות. טיפ: את הצדפות ניתן לפתוח באמצעות סכין מיוחד לצדפות אויסטרס, כפפה מיוחדת ומגבת בצד (צפו בסרטון וידאו שלמטה להסבר מפורט יותר). תהנו! כיצד לפתוח צדפות אויסטרס בבית: מתכון וידאו נוסף שאולי יעניין אותךסרטון וידאו קצר עם הסבר כיצד לפתוח ולהגיש צדפות אויסטרס (הסרטון באנגלית, אך מציג בצורה ברורה כיצד לעשות זאת). רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון צדפות אויסטרס (Oysters):הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד צדפות:
צדפות » צדפות אויסטרס (Oysters) |
|