לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 13 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: השף רועי ענתבי *
3355 צפיות
01 תגובות
ציון: 0
|
רביולי ריקוטה
באדיבות: השף רועי ענתבי, קטגוריה: רביולי
פורסם בתאריך: 21.05.10
רועי ענתבי, השף של מלון ממילא בירושלים מציג מתכון להכנת רביולי ריקוטה.
משך ההכנה: 10 דקות • מספר מנות: מנה אחת
רשימת מצרכים:
150 גרם רביולי עם ריקוטה 3 יח' פרחי צלפים חצויים פלפל צ'ילי פרוס 1 שן שום פרוס ½ בצל שאלוט פרוס 10 יח' עגבניות שרי אדומות וצהובות פרמז'ן חופן ארוגולה מיץ לימון
אופן ההכנה:
- להקפיץ במחבת עם שמן זית את העגבניות ולמעוך אותן קלות.
- להוסיף את בצל השאלוט, השום והפלפל צ'ילי ולצלות לעוד 2-3 דקות.
- בסיר נפרד, לבשל את הרביולי במים רותחים למשך 2-3 דקות, לסנן את המים ולהוסיף למחבת למשך 2 דקות. לפני ההגשה להוסיף את הצלפים והארוגולה.
- לתבל במלח, פלפל ומעט מיץ לימון ולפזר מעל פרמז'ן.
בתיאבון!
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: אין עדיין
תגובות גולשים למתכון רביולי ריקוטה:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד רביולי:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|