לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 23 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
20321 צפיות
2 תגובות
ציון: 4.1
|
פשטידת כרובית וברוקולי קלה להכנה
באדיבות: מיטל מונר אגמי, קטגוריה: פשטידת כרובית
פורסם בתאריך: 24.02.11
פשטידת כרובית וברוקולי של מיטל. פשטידה מיוחדת, קלה להכנה וטעימה מאוד.
משך ההכנה: 20 דקות ללא האפיה • מספר מנות: 10
רשימת מצרכים:
1 קילו כרובית וברוקולי מעורבים 1 כף אבקת מרק עוף 1 כף אבקת מרק פטריות 2 כפות גדושות בפפריקה מעט פפריקה חריפה (זהירות לא יותר מידי) 3 בצלים קצוצים 6 שיני שום גדולות חתוכות 2 כפות קמח (עדיף ללא גלוטן) 2 ביצים כף מים 3 כפות מיונז פלפל שחור ומלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
- חותכים את הברוקולי והכרובית לחתיכות המכילות פרחים וגבעולים דקים בלבד. שמים בתוך "קוקי" ביחד עם 3 משיני השום חתוכות, ככף מים וכף מרק עוף. מכניסים לתנור על 200 מעלות עד שמתרככים.
- בינתיים, מטגנים את הבצל ו-3 שיני השום שנשארו עד להשחמה. ניתן עם שמן קנולה.
- מכניסים לתבנית את הבצל המטוגן ואת הכרובית והברוקולי. מעבירים סכין מס' פעמים על מנת לחתוך לחתיכות קטנות יותר (לא למעוך לפירה אלא אם אוהבים).
- בקערה בצד מערבבים את הביצים עם אבקות המרק, הפפריקה החריפה + מתוקה, פלפל ומלח. שופכים הכל לתבנים ומוסיפים את המיונז ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומכניסים לתנור עד להשחמה.
- . נותנים לפשטידה כ-10 דקות להתקרר ולהתייצב.
בתיאבון!
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.1
תגובות גולשים למתכון פשטידת כרובית וברוקולי קלה להכנה:
מאיה
היי מיטל ? תוכלי לשים לי את קופסת הבית ספר בתוך התיק ? אני גם נורא רוצה שתוסיפי רטבים ומטבלים ! תוכלי ?
02.03.11, בשעה 20:33
מיטל מונר אגמי
צריך לשים פחות אבקת מרק בבלילה עצמה. בערך כפית- כף בשני הסוגים. יצא טעים יותר. מיטל
28.02.11, בשעה 14:19
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד פשטידת כרובית:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|