תבשיל בשר מוזה (נתח פולייקה - פולי)
באדיבות: שף מירי גרינברג, קטגוריה: תבשיל בשר
פורסם בתאריך: 10.03.14
מתכון להכנת תבשיל נתח בשר מוזה (נתח פולייקה - פולי), המתאים למנה עיקרית חגיגית ועשירה.
משך ההכנה: שעתיים • מספר מנות: 8-15 מנות
אופן ההכנה:
- שוטפים את הבשר במים ושמים בסיר ממלאים במים עד לכיסוי הבשר ומרתיחים כשתי דקות.
- שופכים את המים הרותחים עם הבשר למסננת ושוטפים.
- לשים בסיר את השמן לחמם מעט. להוסיף לסיר את הבצל הקלוף בשלמותו והבשר לטגן את הכל לצבע חום בהיר.
- להוסיף מלח, פלפל שחור לפי הטעם.
- למלא מים בסיר עד לכיסוי הבשר. לכסות במכסה ולבשל עד שהבשר מתרכך בערך שעה וחצי (בסיר לחץ בערך שעה). אם נשארו הרבה נוזלים, להמשיך לבשל עם מכסה פתוח עד לצמצום הנוזלים.
שדרוגים: ניתן להוסיף לאחר הבישול תפוח אדמה או פול ירוק ותמלינים לפי הטעם כגון: שום, כמון,פפריקה,רוזמרין ועוד.
אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך
|
|
תבשיל בשר ראש עם פול ירוק
מתכון חורפי להכנת קדירת תבשיל בשר ראש עם פול ירוק והמון תבלינים טובים.
|
|
|
|
תבשיל בשר מוזה (נתח פולייקה - פולי)
מתכון להכנת תבשיל נתח בשר מוזה (נתח פולייקה - פולי), המתאים למנה עיקרית חגיגית ועשירה.
|
|
|
|
תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש
מתכון למנת חג עיקרית, חגיגית במיוחד: תבשיל אוסובוקו טלה וירקות שורש, מתכון ל-10 סועדים, באדיבות בנפייבר אבקת סיבים תזונתיים מסיסים.
באדיבות: בנפייבר | תאריך פרסום: 07.09.12
|
|
|
|
תבשיל בשר גולש (צלי כתף) עם עגבניות שרי ויין אדום
מתכון לתבשיל בשר גולש או צלי כתף עם עגבניות שרי, תפוחי אדמה, גזר, סלרי ורוטב יין אדום.
|
|
|
|
אונטריב עם היינקן וירקות חורף
השף רפי כהן ממסעדת רפאל פצח בשיתוף פעולה בלעדי עם בירה היינקן ומשיק מנה מבושלת בבירה: אונטריב עם היינקן וירקות חורף.
|
|
|
|
תבשיל בשר כתף עם זיתים וגמבות
מתכון נפלא להכנת תבשיל בשר כתף עם זיתים ירוקים, בצל וגמבות.
|
|
|
|
קובה לשבת
מתכון להכנת קובה לשבת, המורכב מבצק עם בשר טחון, תרד ותבלינים.
באדיבות: אלמוגיש | תאריך פרסום: 12.12.10
|
|