תבשיל בשר » קובה לשבת קובה לשבתבאדיבות: , קטגוריה: תבשיל בשר מתכון להכנת קובה לשבת, המורכב מבצק עם בשר טחון, תרד ותבלינים. משך ההכנה: 45 דקות • מספר מנות: 5-6 רשימת מצרכים:חצי ק"ג בשר טחון אופן ההכנה:מתכון למרק קובה מאת אלמוג. להכנת המילוי: לטגן בשמן בצל, להוסיף את הסלרי ואת התבלינים ולערבב. להוסיף חצי ק"ג בשר ולמעוך בעזרת כף עד שכל התערובת תהיה מוכנה... להכנת הבצק: לשים בקערה את הסולת, להוסיף את התבלינים, שמן ומים וללוש עד לקבלת בצק... לעשות עיגולים מהבצק ולמלא בבשר.... להכנת המרק: לשים את כל הירקות בסיר, להוסיף מים ולהגיע לרתיחה. להוסיף את התבלינים ואת הרסק עגבניות, לבשל למשך רבע שעה ולהוסיף את הקובה למשך חצי שעה. בתיאבון!! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: אין עדיין תגובות גולשים למתכון קובה לשבת:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד תבשיל בשר:
תבשיל בשר » קובה לשבת |
|