![]() תבשיל בשר » קובה לשבת קובה לשבתבאדיבות: , קטגוריה: תבשיל בשר מתכון להכנת קובה לשבת, המורכב מבצק עם בשר טחון, תרד ותבלינים. משך ההכנה: 45 דקות • מספר מנות: 5-6 רשימת מצרכים:חצי ק"ג בשר טחון אופן ההכנה:מתכון למרק קובה מאת אלמוג. להכנת המילוי: לטגן בשמן בצל, להוסיף את הסלרי ואת התבלינים ולערבב. להוסיף חצי ק"ג בשר ולמעוך בעזרת כף עד שכל התערובת תהיה מוכנה... להכנת הבצק: לשים בקערה את הסולת, להוסיף את התבלינים, שמן ומים וללוש עד לקבלת בצק... לעשות עיגולים מהבצק ולמלא בבשר.... להכנת המרק: לשים את כל הירקות בסיר, להוסיף מים ולהגיע לרתיחה. להוסיף את התבלינים ואת הרסק עגבניות, לבשל למשך רבע שעה ולהוסיף את הקובה למשך חצי שעה. בתיאבון!! ![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: אין עדיין תגובות גולשים למתכון קובה לשבת:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד תבשיל בשר:
תבשיל בשר » קובה לשבת |
![]() ![]()
|