טארט פירות
באדיבות: עמיר לוליאן, קטגוריה: טארט
פורסם בתאריך: 03.09.10
מתכון הכנת טארט פירות, משקדים, וניל, קמח, חמאה ופירות העונה. טעים ומרענן.
משך ההכנה: 35 דקות • מספר מנות: 5-10 מנות
אופן ההכנה:
לבצק: לשים היטב את כל הרכיבים עד לקבלת בצק אחיד, מרדדים ומכניסים לתבנית מרובעת (20*20 ס"מ).
אופן הכנת הקרם:
- מערבבים במיקסר חמאה + סוכר + ביצים ומוסיפים בהדרגה את הקמח והשקדים.
- מורחים שכבה נדיבה של קרם שקדים על תחתית הבצק הפריך, ומכניסים לתנור ב- 170 מעלות כ – 25 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים.
- מורחים שכבה דקה של קרם וניל (מתכון בהמשך), לאחר מכן מסדרים על הטארט פירות עונתיים, מזגגים ריבה ומכניסים למקרר.
רכיבים להכנת קרם וניל (למריחה על הטארט אחרי ההוצאה מהתנור והצינון):
500 מ"ל חלב, חצי כוס סוכר, מעט וניל, 3 חלמונים, 4 כפות קורנפלור.
אופן הכנת הקרם:
- להניח בסיר 3/4 מכמות החלב + סוכר + וניל (ולהביא לרתיחה).
- את שארית החלב + חלמונים + קורנפלור לטרוף היטב וכאשר החלב רותח לצקת את הבלילה ולערבב עד לסמיכות. לכבות את האש ולצנן.
בתיאבון!
אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך
|
|
עוגת טורט תפוזים
מתכון מרענן וטעים להכנת עוגת טורט תפוזים ביתית, בזיגוג נפלא.
|
|
|
|
טארט דובדבנים על מצע גבינה וקצפת
מתכון של בתיה דורון להכנת טארט דובדבנים על מצע גבינה וקצפת.
|
|
|
|
טארט תאנים ביוגורט
מתכון להכנת טארט תאנים ביוגורט, באדיבות הקונדיטורית יוספה בן כהן מרשת הקישריה.
באדיבות: קישריה | תאריך פרסום: 28.05.11
|
|
|
|
טארט גבינה בסגנון כנאפה
מתכון לטארט גבינה בסגנון כנאפה, באדיבות הקונדיטורית יוספה בן כהן מרשת הקישריה.
באדיבות: קישריה | תאריך פרסום: 28.05.11
|
|
|
|
טארט אגסים ביין וגבינת עיזים
מתכון להכנת טארט אגסים ביין וגבינת עיזים, באדיבות הקונדיטורית יוספה בן כהן מרשת הקישריה.
באדיבות: קישריה | תאריך פרסום: 28.05.11
|
|
|
|
טארט מהיר של בננות וקרם שקדים
טארט מהיר של בננות וקרם שקדים, מאת צ'רלי פדידה, שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת אוליב ליף. באדיבות סוגת.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 19.10.10
|
|
|
|
טארט שוקולד
מתכון להכנת טארט שוקולד, באדיבות השף קונדיטור עמיר לוליאן מליליות BAKERY.
|
|
|
|
טארט פירות
מתכון הכנת טארט פירות, משקדים, וניל, קמח, חמאה ופירות העונה. טעים ומרענן.
|
|
|
|
טארט פירות עונתי
מתכון להכנת טארט פירות עונתי פריך ואנין טעמים, באדיבות מיקי שמו, מבעלי קונדיטוריית "שמו הקונדיטוריה".
|
|