טארט מהיר של בננות וקרם שקדים
באדיבות: yaffapr, קטגוריה: טארט
פורסם בתאריך: 19.10.10
טארט מהיר של בננות וקרם שקדים, מאת צ'רלי פדידה, שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת אוליב ליף. באדיבות סוגת.
משך ההכנה: 20 דקות • מספר מנות: 4 מנות
אופן ההכנה:
טארט מהיר הכנה, פשטות ההכנה אינה ניכרת בתוצאה הסופית... השוס הגדול הוא שהטארט הוא פרווה כך שניתן להגיש אותו בכיף לאחר ארוחה בשרית חגיגית!
- מניחים את בצק העלים על גבי נייר אפייה וחותכים ל 4 חתיכות זהות בגודלן. ניתן לקרוץ בעזרת קערה צורת עיגול לטארט.
- דוקרים את הבצק בעזרת מזלג בכדי למנוע את תפיחתו בזמן האפייה.
- מכינים את קרם השקדים: מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מכניסים לשק זילוף ומזלפים את הקרם על גבי תחתיות הטארט עד לעובי של חצי סנטימטר.
- מסדרים יפה את הבננות על גבי קרם השקדים ומפזרים את אבקת הסוכר מלמעלה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 220 מעלות למשך 10 דקות עד שהבצק מזהיב והבננות מתקרמלות.
- מומלץ להגיש עם גלידה או סורבה בטעם אהוב.
צילום המתכון: דן פרץ
בתיאבון!
אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך
|
|
עוגת טורט תפוזים
מתכון מרענן וטעים להכנת עוגת טורט תפוזים ביתית, בזיגוג נפלא.
|
|
|
|
טארט דובדבנים על מצע גבינה וקצפת
מתכון של בתיה דורון להכנת טארט דובדבנים על מצע גבינה וקצפת.
|
|
|
|
טארט תאנים ביוגורט
מתכון להכנת טארט תאנים ביוגורט, באדיבות הקונדיטורית יוספה בן כהן מרשת הקישריה.
באדיבות: קישריה | תאריך פרסום: 28.05.11
|
|
|
|
טארט גבינה בסגנון כנאפה
מתכון לטארט גבינה בסגנון כנאפה, באדיבות הקונדיטורית יוספה בן כהן מרשת הקישריה.
באדיבות: קישריה | תאריך פרסום: 28.05.11
|
|
|
|
טארט אגסים ביין וגבינת עיזים
מתכון להכנת טארט אגסים ביין וגבינת עיזים, באדיבות הקונדיטורית יוספה בן כהן מרשת הקישריה.
באדיבות: קישריה | תאריך פרסום: 28.05.11
|
|
|
|
טארט מהיר של בננות וקרם שקדים
טארט מהיר של בננות וקרם שקדים, מאת צ'רלי פדידה, שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת אוליב ליף. באדיבות סוגת.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 19.10.10
|
|
|
|
טארט שוקולד
מתכון להכנת טארט שוקולד, באדיבות השף קונדיטור עמיר לוליאן מליליות BAKERY.
|
|
|
|
טארט פירות
מתכון הכנת טארט פירות, משקדים, וניל, קמח, חמאה ופירות העונה. טעים ומרענן.
|
|
|
|
טארט פירות עונתי
מתכון להכנת טארט פירות עונתי פריך ואנין טעמים, באדיבות מיקי שמו, מבעלי קונדיטוריית "שמו הקונדיטוריה".
|
|