לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 13 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: מנהל האתר *
3954 צפיות
01 תגובות
ציון: 5.0
|
ממולאים » סלק ממולא בבשר, בזיגוג מיץ רימונים
סלק ממולא בבשר, בזיגוג מיץ רימונים
באדיבות: מנהל האתר, קטגוריה: ממולאים
פורסם בתאריך: 06.04.12
מתכון חגיגי להכנת סלק ממולא בבשר בקר טחון, מבושל בזיגוג סירופ מיץ רימונים ותבלינים.
משך ההכנה: כשעה וחצי • מספר מנות: 6-8 מנות
רשימת מצרכים:
12 סלקים בינוניים
למילוי הבשר: 1 ק"ג בשר בקר טחון 2 בצלים קצוצים דק 4 שיני שום כתושות 1/2 כוס כוסברה קצוצה 1 פלפל צ'ילי קצוץ (לבחירה)
לרוטב: 1/2 כוס שמן בישול חצי כפית כמון חופן כוסברה קצוצה מעט שורש ג'ינג'ר קצוץ דק 3 שיני שום ½2 כוסות מים או ציר עוף 1 כוס רכז רימונים 2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
- לערבב היטב את כל חומרי המילוי של הבשר.
- לקלף את הסלקים, לחתוך את חלקם העליון (לשמור בצד) ולרוקן את תוכנם בעזרת כף פריזיין.
- ליצור כדורים קטנים מתערובת הבשר ולמלא כל סלק בכדור בשר. לכסות בחלק העליון.
- בסיר רחב, ליצוק שמן בישול ולהוסיף את השום והג'ינג'ר. לערבב היטב.
- להוסיף את ציר העוף (או המים), רכז הרימונים והסוכר. לבשל על רש גבוהה לצמצום הרוטב מעט.
- לסדר את הסלקים בסיר, בשכבה אחת ולבשל בסיר מכוסה למשך כשעה וחצי. מפעם לפעם, כדאי לזגג את הסלקים בנוזלי הבישול כדי שלא יתייבשו.
- לפני ההגשה, לפזר מעט פטרוזיליה או כוסברה טרייה מלמעלה.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 5.0
תגובות גולשים למתכון סלק ממולא בבשר, בזיגוג מיץ רימונים:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד ממולאים:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
ממולאים » סלק ממולא בבשר, בזיגוג מיץ רימונים
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|