לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 9 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: מכללת השף *
3498 צפיות
1 תגובות
ציון: 4.5
|
ספינג' תפוזים
באדיבות: מכללת השף, קטגוריה: סופגניות
פורסם בתאריך: 17.09.11
מתכון להכנת ספינג' תפוזים, באדיבות שף שליו קימחי. מרצה במכללת השף.
משך ההכנה: 45 דקות • מספר מנות: 5-10 מנות
רשימת מצרכים:
חומרים לבצק: 1 ק"ג קמח 30 גר' שמרים יבשים 1 כפית גרידת תפוז 2 כפות ליקר תפוזים 400 מ"ל מים 400 מ"ל חלב 10 גרם תמצית וניל
לסירופ תפוזים: רצועות גרידה מתפוז אחד מיץ מתפוז 1 500 גר' סוכר 500 מ"ל מים 1/4 כוס ליקר תפוזים
אופן ההכנה:
- מערבבים את חומרי הבצק ליצירת בצק גמיש ודביק. מתפיחים להכפלת נפח.
- טובלים את הידיים בקערת מים. בוצעים מהבצק הרך כדורים. יוצרים חור במרכז ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב.
- מכינים את הסירופ: מרתיחים יחד את כל החומרים עד ליצירת קצף (כ-30 דקות).
- טובלים את ספינג' בסירופ החם.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.5
תגובות גולשים למתכון ספינג' תפוזים:
אורלי
את מרוקאית?
19.10.11, בשעה 10:06
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד סופגניות:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|