שניצל » קורדון בלו קורדון בלו![]() באדיבות: , קטגוריה: שניצל מתכון להכנת קורדון בלו מחזה הודו פרוס דק, באדיבות מסעדת "פינגוין" מנהריה - החוגגת 70 שנות פעילות! משך ההכנה: 20 דקות • מספר מנות: 1-2 מנות רשימת מצרכים:שניצל הודו פרוס דק אופן ההכנה:
טיפ: כדי לדעת מתי מוכנה המנה, ניתן ללחוץ בעדינות על הבשר. אם תבחינו בעלייה של גבינה מותכת לפני השטח, סימן שאפשר להגיש לשולחן. ![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 2.0 תגובות גולשים למתכון קורדון בלו:![]() מקור השם "קורדון בלו" (Cordon Bleu) הוא צרפתית. בעברית, זהו חזה עוף ממולא בגבינה. מדובר במתכון אירופאי קלאסי (לא כשר) לנתח חזה עוף שממולא בגבינה מותכת, מצופה פירורי לחם ומטוגן בשמן עמוק. לקורדון בלו משתמשים בדרך כלל בשניצל עגל, גבינה צהובה ובשר חזיר (Ham). 19.02.11, בשעה 15:25 ![]() שרון תקראי בוויקיפדיה ;-) 14.06.10, בשעה 19:30 ![]() עופרה מישהו יכול להסביר לי מה משמעות השם "קורדון בלו" ומה מקור המתכון? 26.05.10, בשעה 13:28 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד שניצל:
שניצל » קורדון בלו |
![]()
![]()
|