לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 5 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
3851 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.0
|
אורז אדום
באדיבות: שף מירי גרינברג, קטגוריה: אוכל עירקי
פורסם בתאריך: 09.03.13
מתכון להכנת תבשיל אורז אדום, מאכל עיראקי מסורתי, שמתאים כליווי לכל מנה: בשרית, חלבית או מנת דגים.
משך ההכנה: 25 דקות • מספר מנות: 4-6 מנות
רשימת מצרכים:
1 בצל בינוני 1 קופסת רסק עגבניות קטנה 1 כפית פפריקה מתוקה 1 כפית מרק עוף מעט מלח ופלפל שחור 1 ½ כוסות אורז (מומלץ אורז הודי בסמטי) 3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:
- מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, מרק העוף והמלח.
- שוטפים במסננת את האורז ומוסיפים לסיר. מטגנים כ 5 דקות.
- מרתיחים בקומקום 3 כוסות מים ושופכים לסיר. מערבבים ומכסים את הסיר. לאחר 5 דקות מערבבים, וכך מדי כמה דקות.
- כשכמעט ולא נשארו מים בסיר מורידים מהאש, מניחים מטלית על הסיר הפתוח, מכסים וממתינים 15 דקות.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.0
תגובות גולשים למתכון אורז אדום:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל עירקי:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|