![הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל](/images/mail.png) לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 37 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: מנהל האתר *
67963 צפיות
2 תגובות
ציון: 4.6
|
רשימת מצרכים:
מצרכים להכנת הקובה: חצי ק"ג סולת 2 כוסות מים מעט מלח כפית שמן
מצרכים למילוי: 300 גרם בשר בקר טחון חופן פטרוזיליה קצוצה בצל מגורד (וסחוט מהנוזלים) מעט מלח ופלפל תבלין בהרט
מרכיבים למרק: 4 סלקים גדולים מקולפים ופרוסים 3 גבעולי סלרי פרוסים 2 ליטר מים כפית מלח לימון מעט מלח ופלפל שחור כפית בהרט 2 כפות סוכר כפית אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
להכנת הקובה:
- להוסיף את שתי כוסות המים בהדרגתיות, עד שנוצר בצק אחיד ודביק.
- להניח בצד למשך כ-10 דקות (ניתן להוסיף מעט מים אם הבצק יבש).
לערבב את הסולת עם השמן והמלח.
להכנת המילוי:
- לערבב את כל המרכיבים (בשר הבקר הטחון, הפטרוזיליה הקצוצה, הבצל והתבלינים).
- להרטיב את הידיים, לשטח פיסות בצק קטנות על כף היד ולמלא את מרכז הבצק בתערובת הבשר.
- לסגור היטב את כדור הבצק הממולא.
להכנת המרק:
- לבשל את כל המרכיבים של המרק למשך כ-15 דקות.
- להוסיף את הקובות למרק.
- לבשל למשך כ-30 דקות נוספות על אש בינונית עד נמוכה.
בתיאבון!
קובה סלק: מדריך הכנה בוידאו: מתכון וידאו נוסף שאולי יעניין אותך
אילנה גורי ממסעדת "סימה" בירושלים מלמדת איך מכינים קובה סלק.
![הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל](/images/mail.png) רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.6
תגובות גולשים למתכון קובה סלק עירקית (מרק קובה אדומה):
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל עירקי:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
![Vivato Greece חופשה ביוון](https://greece.vivato.co.il/wp-content/uploads/2023/05/vivato-greece.jpg)
![Chair2u כסאות בר וריהוט לבית](https://www.chair2u.co.il/wp-content/uploads/2022/10/chairu-כסאות-בר.jpg)
![יקב ויתקין](https://vitkin-winery.co.il/wp-content/uploads/2019/04/logo.png)
|
|