אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאיצילום: מנהל האתר *
נקרא 19149 פעמים 19149 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
3.8 ציון: 3.8

» פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאי

פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאי

3.8 כוכבים

מנהל האתר

באדיבות: מנהל האתר, קטגוריה: פשטידות בשר
פורסם בתאריך: 27.08.11

מתכון להכנת פאי רועים מסורתי (פשטידת בשר ותפוחי אדמה), הידוע בשם שפרד'ס פאי עם טוויסט. ארוחה מלאה ועשירה בפשטידה אחת.

משך ההכנה: כשעה מספר מנות: 5-7 מנות

רשימת מצרכים:

למילוי:
1 ק"ג בשר בקר טחון
4 שיני שום פרוסות
1 בצל גדול קצוץ
2 תפוחי אדמה חתוכםי לקוביות
1 קישוא חתוך לקוביות
1 גזר חתוך לקוביות
חופן גבעולי בצל ירוק קצוץ גס
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 פלפל צ'ילי חריף קצוץ (לפי הטעם)
חצי כוס שמן זית
1 כוס יין לבן
1 עלה דפנה
3 ביצים
מלח ופלפל שחור

לכיסוי הפאי:
6 תפוחי אדמה קלופים ומעוכים לפירה
4 חלמונים
מעט שום כתוש (כ-2 כפיות)
קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

להכנת המילוי:

  • לחמם שמן זית בסיר גדול ושטוח.
  • להוסיף את הבצל, השום, קוביות תפוחי האדמה, הקישואים והגזר ולטכן למשך כ-10 דקות תוך כדי ערבוב.
  • להוסיף את הבצל הירוק והפטרוזיליה הקצוצה, עלה הדפנה, הצ'ילי, המלח והפלפל השחור. לטגן למשך כ-3 דקות נוספות.
  • להעביר לכלי אחר ולהניח להתקרר בצד.
  • באותו הסיר בו בישלנו את הירקות ותפוחי האדמה, להוסיף עוד מעט שמן זית ולטגן את הבשר על אש גבוהה עד להשחמה.
  • להוסיף את כל הירקות, היין הלבן ולערבב היטב.
  • לבשל על אש גבוהה למשך כ-5-7 דקות, עד שהיין יצטמצם.
  • להוציא את כל המילוי לכלי אחר ולהניח להתקרר שוב.
  • לאחר שהמילו התקרר, להוסיף את הביצים ולערבב היטב.
  • להעביר לתבנית מתאימה ולשטח את המילוי.

להכנת הפירה לכיסוי הפאי:

  • לבשל את תפוחי האדמה במים על שמתרככים ולמעוך לפירה רך ובעל מרקם חלק.
  • לקרר מעט את הפירה ולהוסיף מעט שום, אגוז מוסקט וחלמונים. לערבב היטב (ניתן להוסיף מעט מים או חלב כדי לרכך את המחית).

להכנת הפאי:

  • למרוח בעדינות את שכבת הפירה מעל שכבת הבשר והירקות ולהדק בצדדים.
  • לעטר את קצה הפאי בעזרת מזלג או כפית (לא חובה).
  • להכניס לתנור (לא מכוסה) לחום של כ-180 מעלות צלזיוס למשך כ-45 דקות.

בתיאבון!



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 3.8

תגובות גולשים למתכון פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאי:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד פשטידות בשר:

פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאי פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאי
מנהל האתר

מתכון להכנת פאי רועים מסורתי (פשטידת בשר ותפוחי אדמה), הידוע בשם שפרד'ס פאי עם טוויסט. ארוחה מלאה ועשירה בפשטידה אחת.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 27.08.11
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאי

הצטרפו אלינו בפייסבוק
 


קהילות הפורומים של Cooks



Vivato Greece חופשה ביוון

ברפמן קמינים ויחידות בישול

Chair2u כסאות בר וריהוט לבית

יקב ויתקין







סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד