אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא

חשיבות הקייטרינג באירועים

 

אם יש סיבה למסיבה מה טוב, אך גם כשאין סיבה על פני השטח אנחנו תמיד נמצא אותה על מנת לחגוג ובגדול. אז כשם שאין חגיגה בלי עוגה בימי ההולדת, ידוע לכולנו שאין חגיגות אחרות ללא אוכל. בלי ששמנו לב אוכל הפך להיות כוכב הערב בכל אירוע, החל מחתונה, דרך ימי הולדת וגם במסיבות גיוס ומסיבות שחרור. האוכל הינו מוטיב מרכזי באירועים השונים ונדמה שאירוע ללא אוכל אינו נחשב אירוע כלל. על מנת להבטיח את הצלחת האירוע שלנו בעת שהחלטנו שאוכל יהיה חלק בלתי נפרד ממנו, עלינו לבחור בקייטרינג איכותי אשר יבטיח חוויה של טעמים, מרקמים וריחות אשר יבשמו את האירוע שלנו בטעם ממכר.

חשיבות הקייטרינג

כאשר אנו לוקחים על עצמנו להפיק אירוע – פרטי או עסקי, תוכל לבצע הזמנה של מגשי אירוח לאירועים הרי שאנו מניחים על כתפינו אחריות גדולה מאד שכן הצלחת האירוע תלוייה בנו. ישנו שילוש קדוש אשר אין להקטין בו ראש והרי שמדובר במתחם האירועים, אורחים מן השורה ואיך לא: הקייטרינג. כיום ישנן אלפי חברות קייטרינג המציעות שירותי מזון לאירועים. קייטרינג אסאדו לדוגמא הינו בעל שם וצבר מוניטין מפואר של לקוחות מרוצים אשר הפכו ללקוחות ממליצים. בעת שאנו בוחרים קייטרינג עלינו להעניק תשומת לב לשירות, טיב האוכל, איכות הפרודוקטים ומגוון התפריט. אם כן, נדמה כי קייטרינג אסאדו עומד בהצלחה בכל הקריטריונים – דבר אשר מסביר בבהירות את הצלחתו ולקוחותיו המרוצים.

תאוות הבשרים ומתכון לאסאדו

עם ישראל אוהב בשר, את זה כולנו יודעים. לא די בכך שאנחנו עם אשר אוהב בשר, נדמה שאפילו יש לנו את חג המנגל – יום העצמאות. האהבה הגדולה שלנו לבשר מתבטאת בהימצאותו של מנגל בכל בית ואף יש את אלו המתקדמים אשר מצטיידים בגריל גז על מנת להעשיר את טעמיו של הבשר. אם ישנו סוג בשר שהישראלים אוהבים הרי שהוא האסאדו הארגנטינאי שידוע ברכותו ובטעמו המענג של הבשר.

אז עד שתזכו לטעום אסאדו משובח מבית קייטרינג אסאדו בוודאי תשמחו לשמוע שמדובר במתכון שתוכלו להכין גם בבית. המצרכים הנדרשים להכנת המתכון כוללים:

נתח יפה של אסאדו

שמן זית איכותי

מלח ופלפל לפי טעמכם

וגם: ענפי רוזמרין אשר יעניקו ארומה לבשר

 

בשלב הזה כל שעליכם לעשות הוא לחבר את כל החומרים ביחד ולעטוף את הבשר בשמן. עטפו את הבשר בנייר כסף על מנת שיוכל לשמור על הנוזלים אשר יתרמו בטעם ויגרמו לו להיות רך. כל שעליכם לעשות כעת הוא להניח לו בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ל-4 שעות שאחריהן תהנו מחגיגת בשרים אמיתית. בתיאבון!

 

 

 

 

 

 

 

 

 




חפש מתכונים באתר:



הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

מתכונים בעשר דקות

קורס ברמנים - בר מאסטר





סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד