אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא

טעם החתונה – המרכיב החשוב באירוע שלכם

ההפקה הגדולה יצאה לדרך ואחרי שסיימתם לחגוג את הצעת הנישואין המרגשת ואת שינוי הסטטוס בפייסבוק אתם כבר עם הפנים קדימה אל המטרה הבאה. המטרה הזו דורשת מכם המון תכנון, לא מעט כסף ובעיקר דיוק, שכן לאירוע המיוחד שלכם יגיע כמה מאות אורחים וכדאי שהכל יעבוד בדיוק לפי התכניות. אז מה באמת הכי חשוב ואיך תבטיח תפריט מצוין שכולם יהנו ממנו?

החשיבות של תפריט איכותי ומגוון

בואו נודה באמת. כשאנחנו מגיעים לאירוע, בוודאי כשאנחנו מכניסים צ'ק לכספת בכניסה, אנחנו ממש רוצים לאכול טוב. ארוחה טובה לא רק תשאיר טעם מצוין בפה (ובבטן), היא גם תגרום לנו להרגיש שמישהו דאג לנו וחשב על כל הפרטים הקטנים. באופן דומה אנחנו צריכים לתכנן גם את תפריט האוכל באירוע שלנו. אם כן, כשאתם עורכים סיור בין אולמות וגני אירועים שימו לב לאוכל, להגשה ולצבעים. אולם אירועים מומלץ בתל אביב צריך להציע תפריט עשיר ומגוון כדי שלכולם יהיה מה לאכול, בין אם הם חובבי בשר, טבעונים או רגישים לרכיב מזון כלשהו. שימו לב לזה עוד לפני שאתם סוגרים תאריך באולם.

הרכב המנות שלכם

אחרי שבחרתם איפה תתחתנו וגם הבטחתם עושר ומגוון, הגיע הזמן להיכנס לפרטים הקטנים. הזכרנו את הצרכים המגוונים של הקהל שלכם, אלה שרק נעשים מורכבים יותר ככל שאנחנו בוחרים בתפריטי תזונה שונה (מצמחונות ועד תזונה נטולת גלוטן). כדי לוודא שאתם מספקים מענה מדויק לכולם, שימו לב להרכב המנות ונסו להציע חלופות שיוכלו להתאים לקהלים שונים. גם אם אתם מתכננים חתונה על טהרת הבשר רצוי לבחור כמה סלטים מיוחדים ומלהיבים כדי שגם אלה שאינם חובבי בשר (ואלה שנמנעים ממנו) יהנו במידה שווה.

צורת ההגשה חשובה לא פחות

טעמים, שילובים, גיוון – כל אלה חשובים מאוד, אבל עוד לא אמרנו מילה על צורת ההגשה. בין אם אתם מתכננים לפזר שולחנות אוכל ברחבי המתחם (מה שנקרא "בופה") ובין אם המנות יוגשו לכל אורח באופן אישי, רצוי שהמנות יהיו גם יפות ומסודרות, ולא רק טעימות. התיאבון מתחיל לרוב בעיניים, כשאנחנו מגישים מנה יפה אנחנו מצליחים למשוך לא מעט תשומת לב, לסקרן ולהפוך את המנה למוצלחת עוד יותר.

מנות ראשונות וקינוחים

המגוון הרחב וההגשה היפהפייה הם שני מרכיבים חשובים לא רק בהגשת המנות העיקריות אלא בכל מנה שהיא, בין אם מדובר בפינגר פוד שיוגש בקבלת הפנים, מנות הפתיחה בזמן הריקודים או הקינוח שיגיע בסוף הערב ויתן לאורחים אנרגיות חדשות כדי שיוכלו להמשיך ולפזז. תנו תשומת לב לכל מנה ולכל מרכיב בה, שהרי האוכל הוא אחד המשתנים המשמעותיים ביותר, והוא יכול להשאיר טעם מופלא בפי החברים והמשפחה שלכם.




חפש מתכונים באתר:



הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

מתכונים בעשר דקות

קורס ברמנים - בר מאסטר





סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד